Lisette Tigelaar

Designer

Dit is Lisette. Lisette houdt ervan om de wereld mooier te maken: precies daarom heeft ze de rol van online én offline designer. Zo zorgt ze dat onze collega’s van de teampagina spatten met hun foto’s en bedenkt ze alle beelden die we communiceren. Ook maakt Lisette leuke kaartjes, ontwerpt ze handleidingen en denkt ze na over de vormgeving van onze relatiegeschenken. Kortom: een echte creatieve duizendpoot.

Bij Lisette is dat niet aangeleerd, maar aangeboren. Als kind zat ze altijd te tekenen en knutselen. Haar grote inspiratiebron is Lady Gaga, die met haar muziek en looks écht haar hart gestolen heeft. Dankzij haar maakt Lisette tegenwoordig niet alleen kunst op papier en beeld, maar ze zet haar artistieke talenten ook in voor mooie makeup looks. Voor haar echt een ontspannen moment in de ochtend. En we moeten eerlijk zeggen: haar eyeliner zit altijd on fleek.

Lisette ontsnapt graag naar een andere wereld, waarin ze al haar fantasie kwijt kan. Ze gamet graag en heeft hierdoor een leuke internationale vriendengroep opgebouwd. League of Legends is iets waar ze ontzettend van geniet. Verder houdt ze erg van lezen. Op dit moment ligt Pride and Prejudice op haar nachtkastje. Gelijk heeft ze, want als je toch een andere wereld wilt bezoeken, kun je maar beter naar de wereld van Mr. Darcy gaan.

Samen P-P-Pokerface zingen of praten over design? Bel Lisette dan op 050 700 9950.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!