Telefoonnummer Duitsland

Wil je graag met je bedrijf actief zijn op de Duitse markt, of ben je dat al? Dan kunnen we je heel goed helpen met een Duits telefoonnummer. Zo krijgt je bedrijf een Duitse uitstraling en hoeven je klanten niet te bellen naar een Nederlands nummer, maar bellen gewoon een telefoonnummer in hun regio in Duitsland.

Telefoonnummer in elke regio van Duitsland

Voys levert telefoonnummers in nagenoeg elke regio in Duitsland. Of je nu een nummer in Berlijn, Düsseldorf of Hamburg nodig hebt, wij hebben het Duitse nummer binnen een paar dagen actief voor je.

Voordelen Duits telefoonnummer

  • Jouw Duitse klanten bellen voor lokaal tarief
  • Betrouwbare uitstraling met een nummer in de regio
  • Geen doorschakelkosten
  • Al je telecomdiensten bij dezelfde aanbieder

Hoe werkt het?

Jouw telefoonnummer in Duitsland komt in jouw Voys account te staan. Duitse klanten bellen het nummer en jij kunt je telefoon gewoon in Nederland beantwoorden. Hiervoor betaal je geen extra kosten, omdat het via het internet gaat.

Prijs Duits regionaal telefoonnummer

Eenmalige Per maand
Duits telefoonnummer (regionaal) € 21,30 € 8,50

Voorwaarden telefoonnummer Duitsland

Om een Duits telefoonnummer af te nemen, heb je een bewijs van inschrijving van jouw organisatie in Duitsland nodig, zoals een inschrijving in het Duitse handelsregister.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je graag meer. Je bent in goed gezelschap. Meer dan 9000 ondernemers gingen je voor! Ook op zoek naar een nummer in België? Kijk dan op de pagina gericht op een Belgisch telefoonnummer!

Vrijblijvende offerte