Geavanceerd bureautoestel

Yealink T53

Over de T53

Professioneel toestel voor elk type organisatie. De Yealink T53 is één van de meest geavanceerde VoIP-toestellen van Yealink met een verlicht kantelbaar display en filtert omgevingsgeluiden uitstekend.

Gebruik de T53 als DECT basisstation

Je kunt de T53 gebruiken als DECT basisstation. Dat betekent dat je een draadloze handset erop kunt aanmelden door middel van de Yealink DD10K USB dongle (optioneel verkrijgbaar). Op deze manier kunnen maximaal 4 Yealink DECT handsets worden aangemeld en gebruikt in de buurt van de Yealink T53.

Dit kun je ermee

  • Schakel eenvoudig door
  • Koppel tot 4 Yealink draadloze handsets aan het toestel
  • Voeg contacten toe aan het telefoonboek
  • Krijgt stroom via je internetkabel
  • Heeft de mogelijkheid om een headset aan te sluiten

€ 147,-

Deze prijs is inclusief configuratie en exclusief btw en verzending (€ 9,50 per bestelling)

Het toestel wordt geleverd inclusief adapter en gebruiksaanwijzing. Je hoeft het toestel niet meer zelf in te stellen, want wij zorgen dat het toestel automatisch wordt gekoppeld aan je account bij Voys. Sluit je Yealink aan en binnen een minuut kun je ermee bellen.

Yealink bestellen?

Ben je al klant bij Voys en wil je deze Yealink telefoon bestellen? Stuur een mailtje naar hallo@voys.nl en dan zorgen we dat je hem binnen twee werkdagen binnen hebt.

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant bij Voys en wil je meer weten over onze diensten? Meld je dan binnen tien minuten aan aan of neem contact met ons op.

 

Meld je aanMeer over het aanbod