One Contact Center

Informatie aanvragen

Je klant als stralend middelpunt

Met One Contact Center, powered by Mitel, maak je je klant het stralende middelpunt van alle communicatie. Onze cloud contact center oplossing zorgt ervoor dat alle communicatie met je klant vlekkeloos verloopt, door slimme koppelingen, duidelijke rapportages en de nieuwste mogelijkheden.

Optimale bereikbaarheid

Klanten willen snel, efficiënt en vaardig geholpen worden. Een hele opgave waarbij ons systeem je graag helpt, bijvoorbeeld door superslimme workflows.

Dashboarding

Met de dashboarding mogelijkheden van One Contact Center zie je realtime wat er aan de hand is in je contact center, distribueer je het verkeer en analyseer en optimaliseer je.

Alles aan elkaar gekoppeld

Om een klant optimaal te helpen moet je alle informatie per klant aan elkaar koppelen: e-mail, chat, whatsapp en telefonie. Dat kan met One Contact Center.

Mogelijkheden

Featuring these features

Het One Contact Center krijg je compleet met al deze mogelijkheden.

Unified Inbox

Alle berichten in één centrale inbox om nooit meer de controle te verliezen over je contactmomenten.

Built for teams

Werk samen binnen het eigen en met andere teams aan een optimale ervaring voor je klant.

Omnichannel

Gebruik één systeem om over verschillende kanalen met je klanten te communiceren.

Respond fast

Verhoog je snelheid door keyword-herkenning, workload-verdeling en antwoord-templates.

Smart automation

Verrijk je workflows met intelligentie om de bereikbaarheid en efficiëntie te verhogen.

Analytics

Houd realtime al je statistieken bij en analyseer om te optimaliseren.

Digitale medewerkers

Automatiseer eenvoudige en repetitieve taken: met onze bot-integratie verhoog je jouw klanttevredenheid.

Reporting

Met onze gedetailleerde rapportages houd je alle betrokkenen in de organisatie op de hoogte.

API’s

Maak gebruik van onze API’s om je eigen systemen te koppelen en zo je data optimaal te verrijken.

Klantervaring

Ultieme klantervaring met elk type contact center

Als bedrijf streef je naar het leveren van een ultieme klantervaring. Zo zorg je ervoor dat je klanten meer dan tevreden zijn en mooie verhalen over jouw bedrijf rondvertellen. Voys One is gecertificeerd leverancier van het Mitel MiContact Center en kan je helpen!

Met MiContact Center bieden wij oplossingen die we geschikt maken voor een kleine helpdesk tot een multimedia call center dat verspreid is over meerdere locaties. Communiceer op een slimme manier met je klanten, dus zowel telefonisch als via e-mail, webchat, WhatsApp en sociale media en dat allemaal volledig geïntegreerd. Wij bieden alle functionaliteiten die een call center nodig heeft, waaronder Automatic Call Distribution en Contact Center Management toepassingen.

One Contact Center

Slimme functionaliteiten

 • Hotdesking

  De hotdesking functionaliteit is uitermate geschikt voor flex-, thuis- en telewerken. Door middel van de hotdesking functionaliteit kan een medewerker inloggen op een telefoon en/of pc en wordt het persoonlijk telefoonprofiel van de medewerker geladen. Vervolgens meldt de medewerker zich aan bij de ACD-groep (een belgroep waarin gesprekken op basis van Automatic Call Distribution worden verdeeld) en heeft hij of zij toegang tot de persoonlijke functies en instellingen, zoals:

  • Terugbelopdrachten (Message Waiting)
  • Automatisch beantwoorden
  • Niet Storen (DND)
  • Laatste nummer opnieuw kiezen
  • Status berichten

  Met hotdesking bespaar je aanzienlijk op de kosten voor hardware, doordat niet iedere medewerker een eigen telefoon tot zijn of haar beschikking hoeft te hebben.

 • Wachtrij prioriteren

  De ACD-functionaliteit biedt organisaties de mogelijkheid om prioriteit aan te brengen in de wachtrij op basis van het telefoonnummer. Dat betekent dat het systeem op een slimme manier kan bepalen op welke plaats in de wachtrijen bepaalde oproepen worden geplaatst en naar welke belgroep of afdeling ze worden doorgestuurd. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een wachtrij met internationale bellers. Aangezien internationale bellers meer kosten maken om naar je organisatie te bellen (en het daardoor aannemelijk is dat ze snel ophangen als ze in een wachtrij worden geplaatst), wil je deze bellers het liefst snel te woord staan.

 • Skill level routing

  Binnen een organisatie werken verschillende medewerkers, met verschillende vaardigheden, specialiteiten en kwaliteiten. Skill level routing maakt het mogelijk om aan iedere medewerker een skill-level te koppelen (van 1 tot 500). Op het moment dat er een oproep over een specifiek onderwerp binnenkomt, zorgt Skill level routing ervoor dat het gesprek word doorgestuurd naar de hoogste gekwalificeerde beschikbare medewerker.

 • Externe medewerkers

  Met ACD kun je jouw organisatie gemakkelijk uitbreiden met medewerkers die thuis of op afstand inloggen. Alles wat een externe medewerker nodig heeft om als een volledig teamlid te kunnen fungeren is een Mitel IP-telefoon, een PC en een breedband internetverbinding. Daardoor kunnen organisaties:

  • Een contact center uitbreiden zonder verhoging van kosten
  • Medewerkers de mogelijkheid bieden om thuis te werken
  • Nieuwe medewerkers werven buiten de vestigingsplaats van je kantoor, zonder de noodzaak van verhuizen van die medewerker
  • Behoud van ervaren medewerkers bij verhuizing
 • Historische rapportage

  Contact Center Management rapportage biedt inzicht in historische statistieken op zowel corporate als afdeling- of individueel niveau. De periode en tijdspanne kun je zelf selecteren, om op die manier gemakkelijk te meten of de beoogde prestaties van het contact center over een bepaalde periode behaald worden.

 • Wachtrij en medewerkersrapportage

  Wachtrij rapportage biedt supervisors en management de mogelijkheid om;

  • Inzicht te verkrijgen in de wachtrijen
  • De personeelsbezetting te controleren
  • Problemen op te sporen
  • Trends te analyseren

  Medewerkersrapportages geven uitgebreid inzicht in de activiteiten en prestaties per medewerker, zoals:

  • De tijd die een medewerker besteedt aan verschillende gesprekken (ACD, intern, uitgaand)
  • De totale inlogduur van een medewerker in een groep
  • De tijd dat een medewerker op ‘bezet’ staat, bijvoorbeeld voor het afhandelen van mail, enzovoort

  De informatie helpt de supervisor te monitoren, de prestaties van een medewerker of afdeling te beoordelen en het inplannen van medewerkers te versnellen.

 • Real time monitoring

  Met de oplossing van Voys One heb je altijd de beschikking over aanpasbare real time monitoren met visuele, auditieve en e-mail alarmen. Supervisors worden onmiddellijk in kennis gesteld op het moment dat er een verandering plaatsvindt in het aantal gesprekken en beschikbare medewerkers.

  Medewerkers beschikken eveneens over real time informatie, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de status van de teamleden, inzicht hebben in de prestaties en daarmee ook inzicht in het afwijken van de vooraf ingestelde doelen.

  Met de geïntegreerde real time beschikbaarheid en online presence, kunnen medewerkers direct zien of collega’s aanwezig en beschikbaar zijn en eventueel een conference call opzetten of doorverbinden. Medewerkers kunnen ook informatie delen met collega’s door notities toe te voegen bij een doorverbonden gesprek en zodoende de vraag van een klant efficiënt oplossen.

 • Overflow en interflow

  Overflow is het doorsturen van oproepen van een primaire groep naar een secundaire groep als medewerkers uit de primaire groep allemaal bezet zijn. Dit vermindert de druk op de primaire groep, verbetert de antwoordsnelheid van de oproep en zorgt ervoor dat service-levels worden behaald.

  Interflow is een functie die gebaseerd is op tijd of drukte. Het biedt de mogelijkheid om een oproep uit de wachtrij te halen en een alternatieve route te geven. Denk aan een voicemail systeem, een ander ACD wachtrij met een hogere prioriteit, een gesproken melding of een ander toestel.

 • Silent monitoring

  Door middel van Silent Monitoring kan een supervisor meeluisteren met een medewerker voor bijvoorbeeld opleidingsdoeleinden. De silent monitoring functie biedt de volgende opties:

  • Monitoring – ‘Live’ meeluisteren naar het gesprek van een medewerker, met of zonder dat de agent dat merkt
  • Inbreken – Tijdens het luisteren naar een gesprek kan de supervisor inbreken en deelnemen aan het gesprek
  • Verzoek Help – Tijdens een gesprek, kan een agent om de hulp vragen van een supervisor of coach, en vraagt deze om mee te luisteren tijdens een gesprek
  • Whisper Coach – Tijdens het meeluisteren van een gesprek kan een supervisor in het oor van de medewerker ‘fluisteren’ en begeleiden zonder dat de beller dit hoort

Meer weten over het One Contact Center?

Bel ons op 0507009922 of vraag meer informatie of een demo aan.

Info aanvragen

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!