Duitse telefoonnummers

Regionale Duitse telefoonnummers

Wil je graag met je bedrijf actief zijn op de Duitse markt, of ben je dat al? Dan kunnen we je heel goed helpen met een Duits telefoonnummer. Zo krijgt je bedrijf een Duitse uitstraling en hoeven je klanten niet te bellen naar een Nederlands telefoonnummer, maar bellen gewoon een nummer in hun regio.

In elke regio

Voys levert telefoonnummers in nagenoeg elke regio in Duitsland. Of je nu een nummer in Berlijn, Düsseldorf of Hamburg nodig hebt, wij hebben het nummer binnen een paar dagen actief voor je.

Voordelen Duits telefoonnummer

  • Jouw Duitse klanten bellen voor lokaal tarief
  • Betrouwbare uitstraling met een nummer in de regio
  • Geen doorschakelkosten
  • Al je telecomdiensten bij dezelfde aanbieder

Hoe werkt het?

Jouw Duitse telefoonnummer komt in jouw Voys account te staan. Duitse klanten bellen het nummer en jij kunt je telefoon gewoon in Nederland beantwoorden. Hiervoor betaal je geen extra kosten, omdat het via het internet gaat.

Prijs Duits regionaal telefoonnummer

Eenmalige kosten Prijs per maand
Duits telefoonnummer (regionaal) € 15,- € 8,-

Voorwaarden Duits telefoonnummer

Om een Duits telefoonnummer af te nemen, heb je een bewijs van inschrijving van jouw organisatie in Duitsland nodig, zoals een inschrijving in het Duitse handelsregister.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen je graag meer. Je bent in goed gezelschap. Meer dan 9000 ondernemers gingen je voor! Ook op zoek naar een nummer in België? Kijk dan op de pagina gericht op een Belgisch telefoonnummer!