0 minuten leestijd

Long distance call krijgt nieuwe dimensie

Geplaatst op 3 december 2009

Een lang gesprek

400 km boven de aarde – ‘Dit is Houston Space Control. Stand-by voor contact met het ISS. Oké, u bent verbonden.’ In de verte, door een krakerige telefoonlijn met zeker twee seconden vertraging, hoor ik een stem. ‘Hallo, je spreekt met Frank vanuit het internationale ruimtestation ISS.’ Ongelooflijk! Ik heb een interview met de Belgische ESA-astronaut Frank De Winne, terwijl hij met 28.000 kilometer per uur door de ruimte raast…

Sander Koenen

Dit zijn de eerste zinnen die Journalist Sander Koenen gebruikt in zijn artikel voor National Geographic Magazine. Meer over het interview lees je op zijn weblog.

Het gesprek wat Sander gevoerd heeft is in technisch opzicht “het langste gesprek” dat tot nu toe gevoerd is via onze systemen en we verwachten dat dit record niet snel verbroken zal worden!


Geschreven door Mark Vletter

Nieuwste: 7 keuzes die we maakten bij de start van ons bedrijf en die ons later succesvol maakten Van 15 september


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 27 oktober

5 redenen waarom cloud telefonie een must is voor ondernemers

Van 25 augustus

Uit welke regio komt een 088- netnummer of 085-nummer?

Helaas...

De tijd van je nummerreservering is afgelopen.

Het is mogelijk dat één of meerdere van je gekozen nummer(s) inmiddels niet meer beschikbaar zijn, maak een nieuwe selectie.