Voys ontvangt voor de tiende keer een FD Gazelle

auteursafbeelding
Maya van der Schuit
25 maart 2022 Clock 1 min

Het Financieele Dagblad maakte in oktober 2021 bekend dat Voys weer bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland hoort. Gisteren namen collega’s Mark en Ben de FD Gazelle in ontvangst tijdens de feestelijke uitreiking in Amsterdam.

We zijn best een beetje trots. Want het is het tiende jaar op rij dat we FD Gazelle zijn en we mogen onszelf de eerste organisatie in Noord-Nederland noemen die dat zo vaak achter elkaar is geweest. En hoe tof is het dat Mark en Ben de FD Gazelle in ontvangst namen tijdens een heus feestje.

Feestje in Theater Amsterdam

Door de coronapandemie werd de uitreiking verplaatst van 25 november 2021 naar donderdag 24 maart 2022. De dag nadat de laatste maatregelen werden opgeheven, was het tijd voor een feestje in Theater Amsterdam. Tijdens de uitreiking werd per regio bekendgemaakt welke bedrijven FD Gazelle zijn. In de Regio Noord zijn bijvoorbeeld Select Gezelschap, Cookinglife en Sfeer.nl naast Voys de snelste groeiers in de categorie ‘middelgroot’.

“Groei betekent dat ‘ons verhaal’ over gelijkwaardig organiseren steeds meer werkelijkheid wordt”

Mark is blij met onze tiende FD Gazelle: “Toen we onze eerste FD Gazelle kregen grapten we onderling nog: ‘Dit is pas echt leuk als je het tien keer doet!’ Als dat tien jaar later dan ook echt lukt, dan is en voelt dat heel bijzonder. Groei is en blijft ons doel.

Groei betekent voor ons dat ‘ons verhaal’ over gelijkwaardig organiseren steeds meer werkelijkheid wordt. Groei betekent ook dat we steeds meer resources hebben voor onze stichting 48percent.org. Met deze stichting brengen we op dit moment bijvoorbeeld connectiviteit naar Oekraïense vluchtelingen. En groei is gewoon leuker! Het brengt nieuwe uitdagingen en daarmee persoonlijke groei voor de collega’s die bij Voys werken.

Veel van onze klanten zaten gisteren in de zaal en het zijn uiteindelijk onze klanten die deze groei mogelijk maken, waar we dankbaar voor zijn. En ik wil mijn collega’s bedanken. Want 10 jaar samen groeien is onwijs mooi!”

18e editie FD Gazellen

Het is de 18e keer dat Het Financieele Dagblad de FD Gazellen uitreikte: de awards voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Voys behoort tot de categorie middelgroot. Een van de criteria om FD Gazelle te zijn is een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal twintig procent, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 29 april 2024

Eerste plaats in Emerce 100: Voys beste zakelijke telefonieaanbieder van Nederland

Van 25 oktober 2023

Telecomprovider Voys bestormt MT1000-lijst voor beste zakelijke dienstverleners van Nederland