Cadeautje van Voys: de FireFox plugin

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 2 min
Image placeholder

In de openingspost van 2013 hebben we al even gehint naar een cadeautje die je aan het begin van het jaar van Voys kon verwachten. Hier is ie dan: de Firefox plugin.

Wat kan je met de Firefox Plugin?

  • Klik en Bel: klik op het icoontje bij een nummer op een webpagina om dit nummer te bellen, in plaats van het nummer in te toetsen op je toestel.
  • Bereikbaarheid instellen: stel eenvoudig de eindbestemming in waarnaar je telefoonnummer staat doorgeschakeld.
  • Wachtrij monitoring: bekijk realtime het aantal wachtenden in de wachtrij(en) binnen je organisatie (alleen in combinatie met de Module Wachtrij)
Screenshot-Firefox plugin

Die wil ik gebruiken!

De installatie is zo gedaan. Op help.voys.nl vind je de installatiehandleiding voor de Firefox Plugin. Je logt in met je gebruikersaccount van freedom.voys.nl. Heb je geen gebruikersaccount, neem dan contact op met de persoon die binnen je bedrijf de telecomomgeving beheert.

Antwoord op verwachte vragen

Komt de plugin er ook voor Google Chrome en andere browsers?

Voys zal voorlopig geen plugin ontwikkelen voor Google Chrome. De code van de FireFox plugin is echter open source, waardoor een port naar Chrome voor de coders onder ons snel geschreven is. Voys houdt van deze opensource gedachte. Voorlopig zullen er geen andere browsers worden ondersteund.

Ik kan geen software installeren op mijn werkplek

Kijk dan eens naar FireFox portable. Deze software biedt je de mogelijkheid alle informatie in je browser, zoals bladwijzers en opgeslagen wachtwoorden, overal mee naartoe te nemen. Hierdoor is het ook mogelijk je eigen FireFox met daarin de plugin mee te nemen naar een werkplek waar je zelf geen software kan installeren. Een goed gesprek met je systeembeheerder is wellicht nog een betere oplossing…

Vervangt de plugin StatusUpdate?

Je kunt je persoonlijke bereikbaarheid eenvoudig beheren met StatusUpdate, dit kan nu ook met deze FireFox plugin. Het mooie van de plugin is dat deze ‘cross platform’ werkt en daardoor ook geschikt is voor Linux machines. StatusUpdate wordt niet vervangen door de plugin, maar we willen wel benadrukken dat StatusUpdate niet doorontwikkeld wordt in de toekomst door de komst van de plugin.

Mocht je andere vragen hebben dan hebben we hier: veel gestelde vragen. Mocht je er toch niet uitkomen dan zijn wij bereikbaar op: 050-7009985. Firefox-plugin

Waarom deze plugin?

We willen het gebruik van onze diensten zo eenvoudig en leuk mogelijk maken voor onze klanten. Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan? Als je de plugin eenmaal geïnstalleerd hebt en aan het “klik en bellen” gaat, wil je de plugin niet graag meer missen.

Er is veel over te zeggen maar het is vooral een kwestie van gebruiken. Succes!

De broncode

De Firefox plugin wordt aangeboden onder de MIT licentie. De broncode is te vinden op GitHub.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!