Cursus snellezen en ‘mind-mappen’

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 2 min
Image placeholder

Op 28 en 29 juni komt Mark Tigchelaar van MTcompany naar de Mediacentrale in Groningen voor een braintraining. Van hem kun je alles leren over snellezen, geheugentechnieken en ‘mind-mappen’; een schematische manier van noteren. Er is ruimte naast de Voys collega’s voor meer leuke mensen, dus bij deze vormt dit een open uitnodiging: volg deze training!

Waarom een braintraining?

Naar aanleiding van vele positieve verhalen die de collega’s hebben gehoord over de training van Mark Tigchelaar, besloot een mooie club mensen naar Utrecht af te reizen voor de cursus. Er kwam echter steeds meer animo voor, waarop Mark werd gebeld met het voorstel om naar Groningen te komen. Hij vond dit een prima idee en dit betekent gelijk dat er ruimte is voor meer mensen!

De resultaten uit het verleden speelde overigens ook mee:

72% van de deelnemers verdubbelt zijn of haar leessnelheid binnen de training, (uiteraard met hetzelfde tekstbegrip als bij ‘normaal’ lezen). Het geheugen gaat met gemiddeld 83% vooruit. Hierdoor kreeg de MT Company een hoge waardering op Springest.nl: maar liefst een 9.0.

Hoe ziet de dag eruit en wat leer ik?

We starten om 10h gaan lekker lunchen rond 12:30 en sluiten de training af rond 16h. Daarna kun je napraten en onze kantoren verkennen, onder het genot van een drankje.

In de training krijg je antwoord op de volgende vragen:

 • Hoe werken de hersenen?
 • Hoe lees ik mijn vakliteratuur in een kwart van de tijd, met hetzelfde tekstbegrip?
 • Hoe kan ik op de lange termijn meer onthouden van mijn vakliteratuur?
 • Hoe raak ik minder afgeleid tijdens mijn werk?
 • Hoe kan ik makkelijk hoofd- en bijzaken scheiden?
 • Hoe maak ik effectieve aantekeningen?

Hoe meld ik me aan en wat gaat het kosten?

Je kunt je aanmelden via Facebook en de kosten liggen op € 200,- (excl BTW)*. Er passen maximaal 20 mensen in een dag en vol is vol. Ben je geen Facebook fan, dan snappen we dat en kun je je via e-mail aanmelden. Chantal is hiervoor het aanspreekpunt. Chantal@voys.nl is haar e-mailadres.

* Omdat MTcompany een onderwijs instelling is betaal je geen BTW voor de training, alleen over de lunch en overige versnaperingen. De ruimte wordt ons aangeboden door Waarborg Vastgoed, de verhuurders van de Mediacentrale!

Haal meer uit je hersenen

Wat krijg ik dan

 1. De training (incl. uitgebreid werkboek)
 2. Een inlogcode voor een online trainingssysteem
 3. Marks nieuwste boek; “Haal meer uit je hersenen”
 4. Follow-up mails met extra tips en oefeningen
 5. Koffie / thee / fris, een lekkere lunch en borrel
 6. Een top dag met leuke mensen

Jammer, ik kan niet, maar ik wil wel weten hoe het was

Uiteraard zullen we op ons weblog en op Facebook een review plaatsen van deze training. Dit zal enkele weken nadat de training is gegeven gebeuren. Hierin zal niet alleen verteld worden wat de collega’s vonden van de gegeven training, maar ook op welke manier iedereen baat had bij de training.

Schrijf je nu in !

Je kunt je opgeven via Facebook.

Inschrijven voor 28 juni

Inschrijven voor 29 juni

Geen facebook gebruiker of liever persoonlijk contact? Mail dan naar Chantal!

Update na de training

Hoe was de training

De training was goed bezocht en Mark is een sterke trainer. De adviezen die hij geeft gaan verder dan snel lezen en het toepassen van de technieken die je leert is laagdrempelig en handig. Dit is iets wat je in het basisonderwijs al zou moeten leren. De training is vanaf nu verplicht materiaal voor iedere nieuwe collega!

Mark Vletter

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!