Nieuwe collega’s stellen zich voor

auteursafbeelding
Mark Vletter
29 juli 2008 Clock 2 min
Image placeholder

Voys blijft druk bezig met het innoveren van haar producten en kent daarnaast een geweldige groei van haar klanten. Sinds februari/maart 2009 hebben wij daarom twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen: Jan-Arend Pool en Senta van der Vaart. In 2010 hebben zich nog twee nieuwe collega’s zich bij het team van Voys mogen voegen: Pascal Touset en Saminna van den Bulk.

Senta van der Vaart

Mijn naam is Senta van der Vaart (geen familie van) en ik ben sinds maart 2009, drie dagen per week werkzaam bij Voys. De nieuwe klanten zullen mijn naam inmiddels wel kennen, want ik ondersteun Eelco en met name Chantal bij het accountmanagement. De rest van mijn tijd ben ik bezig met de communicatie.

Communicatie

Bij Voys betekent dit onder andere het beheren van de advertentie campagnes, het onderhouden van de website en het verzorgen van de nieuwsbrief.

Achtergrond

Ik heb een achtergrond in de horeca en ben naast mijn werk druk bezig met een HBO duaal traject Commerciële Economie.

Contact?

Wil je klant worden bij Voys, of ben je klant en wil je uitbreidingen of wijzigingen doorgeven dan kun je mij bereiken op senta.vandervaart@voys.nl. Mijn directe telefoonnummer is 050-7009943.

Jan-Arend Pool

Jan-Arend Pool is mijn naam, en ik ben sinds februari actief bij Voys. Ik was de afgelopen 9 jaar werkzaam in de verzekeringswereld.

Werkzaamheden

Ik ben binnen Voys verantwoordelijk voor de inkoop, de pricing van de diensten en het contact met onze partners. Dit laatste neemt het meeste van mijn tijd in beslag. Naast mijn werk mag ik graag vissen en ook ik ben twee dagen per week bezig met mijn HBO studie.

Partner worden?

Indien je partner wil worden van Voys, of je vindt onze prijzen te laag, dan kun je mij bellen op 0507009949, of mailen op janarend.pool@voys.nl

Saminna van den Bulk

Ik ben Saminna van den Bulk (wel familie van) en sinds augustus 2010 ben ik enkele uren per week de administratieve versterking van Voys.

Achtergrond

Naast de uren die ik bij Voys maak, ben ik studente Nederlandse taal en cultuur aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vooral de journalistieke kant van deze studie lijkt me leuk om iets mee te doen in de toekomst.

Pascal Touset

Ik ben Pascal Touset. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan als software engineer. In 2007 heb ik mijn studie informatica aan de UT afgemaakt.

Na eerst een jaar heel fijn samengewerkt te hebben met Voys als klant, ben ik sinds 28 september 2010 bij Voys intern aan de slag voor de ontwikkeling van ons provisioning systeem.

Werkzaamheden

In het afgelopen jaar is de basis hiervan opgezet, maar wanneer er nieuwe functionaliteit benodigd is, zorg ik ervoor dat dit gerealiseerd wordt.

Mijn eerste opdracht intern bij Voys is het implementeren van een billing-systeem, waarmee de facturatie van telefoongesprekken voor Voys en haar partners enorm vereenvoudigd wordt. Klanten kunnen dan ook online zien wat hun gesprekskosten zijn.

Toekomst

Hierna zal ik mij toeleggen op het implementeren van de volgende geplande functionaliteiten en al het andere dat gaandeweg op mijn pad komt. We hebben al een jaar achter de rug; ik ben heel benieuwd waar we over een jaar staan!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?