Voys genomineerd voor de FD Gazellen Awards

auteursafbeelding
Mark Vletter
29 juli 2008
Clock 1 min
Image placeholder

Nog maar nauwelijks bijgekomen van de 24e plek die wij hebben behaald in de Deloitte Fast50 kunnen wij met trots melden dat we door het Financieel Dagblad genomineerd zijn voor de FD Gazellen Awards . De FD Gazellen Awards worden uitgekeerd aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Waar onze 24e plek in de Deloitte Fast50 een beloning is voor onze grootte binnen de technologiesector in de Benelux, selecteert de FD Gazellen op de snelst groeiende en de financiële gezondheid van deze ondernemingen in Nederland.

Voys genomineerd door het financieel dagblad

Over de FD Gazellen

Landelijke en regionale prijs

De FD Gazelle keert naast landelijke prijzen ook regionale awards uit aan de snelst groeiende bedrijven per regio. Voys is zowel een landelijke kandidaat als kandidaat voor de noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe. Daarmee behoren we tot de 347 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Beoordelingscriteria

Beoordelingscriteria zijn naast een omzetgroei van 20% over drie opeenvolgende jaren ook de financiële gezondheid van een bedrijf. Deze gezondheid is afhankelijk van meerdere factoren. Twee belangrijke factoren hierin zijn de waardering voor de jaarrekening en de waardering voor het betaalgedrag.

Uitreiking

De eerste bijeenkomst van de FD Gazellen 2012 voor de drie noordelijk provincies, Groningen, Friesland en Drenthe, vindt plaats op 15 november bij Ziegler Brandweertechniek in Winschoten.

Over Voys

Profiel

Voys werd in 2006 opgericht als spin-off van TNO. Inmiddels is Voys is één van de grootste zakelijke operators op het gebied van hosted (VoIP) telefonie. Naast zakelijke telefonie biedt Voys faxdiensten, nationale- en internationale servicenummers (0800/0900) en regionale nummers in een groot aantal landen.

Mooie klanten

Vele mooie kleine en middelgrote bedrijven, maar ook partijen als Gazprom, Nuon, Das Rechtsbijstand en MSI maken gebruik van onze diensten. Voys is gevestigd in het technologiecentrum van het Noorden, de Mediacentrale, waar haar 22 collega’s de zakelijke klant dagelijks voorzien van het beste telecomadvies.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het resultaat? Volg Voys dan via Twitter of Facebook.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 29 april 2024

Eerste plaats in Emerce 100: Voys beste zakelijke telefonieaanbieder van Nederland

Van 25 oktober 2023

Telecomprovider Voys bestormt MT1000-lijst voor beste zakelijke dienstverleners van Nederland