Voys.nl is vernieuwd

auteursafbeelding
Mark Vletter
29 juli 2008 Clock 2 min
Image placeholder

Voys lanceert vandaag zijn nieuwe website. De vormgeving is aangepast, er zijn extra pagina’s bijgekomen en er is een nieuw onderdeel toegevoegd: het Voys weblog.

De nieuwe update moet niet alleen prettiger zijn voor het oog: ook functioneel is bijna iedere pagina aangepast. Daarnaast zijn teksten inhoudelijk aangepast.

Het Voys Weblog

Enige tijd geleden is er een nieuw onderdeel aan Voys.nl toegevoegd; het Voys Techcenter. Een prachtige aanvulling aan Voys.nl en de reacties van klanten en bezoekers van Voys.nl zijn erg lovend.

Nou zijn we niet alleen met telecom bezig en hebben we ook leuke klanten en relaties die mooie dingen doen, waar we graag over schrijven. Het weblog wordt daarmee de plek voor leuke, rare, handige en inspirerende artikelen.

RSS

Voys.nl is uitgebreid met drie RSS feeds. RSS is een internet hulpmiddel waarmee je je op nieuwe artikelen van een website kunt abonneren. Lees meer over RSS.

De weg naar een nieuwe Voys.nl

Voor Voys.nl wordt het opensource content management systeem (CMS) Joomla gebruikt. Enige tijd geleden heeft Joomla versie 1.5 van het systeem uitgebracht. Deze is technisch beter en biedt nieuwe mogelijkheden. Nou is een migratie een complex proces. Daarom werd besloten de migratie en het herontwerp te combineren.

Voys.nl is mede mogelijk gemaakt door…

Voor het herontwerp hebben we gezocht naar grafische Guru’s, die het ontwerp ook kunnen vertalen in xHTML en CSS. De juiste mannen voor de job vonden we bij Baksteen Media. Deze onderneming heeft ervoor gezorgd dat het nieuwe ontwerp op iedere browser hetzelfde plaatje schept. Ook hebben ze een code opgeleverd die zoekmachine-vriendelijk is en er is meegedacht over de inrichten van het CMS.

Het CMS en de migratie van de data heeft Redmonkey voor zijn rekening genomen. Met Web Promotion Tools is gekeken of er verkeerde links voorkwamen op Voys.nl, of de gebruikte techniek echt zo goed is als we hadden gehoopt en of de site Google-vriendelijk is. Redmonkey heeft met behulp van deze tool de seo optimalisatie en de webmarketing onder handen genomen.

Cobrowser.net heeft ons voorzien van de laatste versie van hun chat en cobrowsing software.

In het bijzonder willen we Bas, Tim, Joris, Frank, Mark en Chantal bedanken voor hun onbeperkte inzet en tijd waarmee we de nieuwe Voys vandaag kunnen presenteren aan de Voys.nl bezoekers. Heb je feedback of mis je bepaalde dingen? Schroom niet en neem contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook ons reactie formulier gebruiken.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?