Nummers verhuizen

Nummerbehoud

Hier dien je het verzoek in om je telefoonnummer(s) te verhuizen naar Voys. Vul alle gegevens zorgvuldig in en lees hieronder de voorwaarden bij een succesvolle nummerportering. Vervolgens neemt je contactpersoon bij Voys de aanvraag in behandeling.

Voorwaarden nummerbehoud

  • Het overnemen van je telefoonnummer(s) duurt gemiddeld tien werkdagen. Jouw contactpersoon stuurt jou nog een bevestiging van de definitieve datum van de overname.
  • De nummerportering kan al plaatsvinden terwijl je contracttermijn bij je huidige provider nog loopt. Je provider zal dan een eindafrekening sturen voor de voortijdige beëindiging van je diensten. Hierin is Voys geen partij. Indien je hierover vragen hebt, adviseren we om contact op te nemen met je huidige provider.
  • Verschillende telecomaanbieders zien het overnemen van de telefoonnummers ook als een formele opzegging van alle diensten. Dit houdt in dat ook alle achterliggende diensten als een internet-, pin-, of alarmlijn komen te vervallen. Voys is hierin geen partij. Neem contact op met je huidige provider om de gevolgen van een nummerverhuizing te bespreken.

Helaas...

De tijd van je nummerreservering is afgelopen.

Het is mogelijk dat één of meerdere van je gekozen nummer(s) inmiddels niet meer beschikbaar zijn, maak een nieuwe selectie.