• 040 nummer

Eindhoven en omgeving

040-nummer aanvragen

Een 040-nummer is een vast regionaal telefoonnummer voor de regio Eindhoven. Is jouw bedrijf gevestigd in één van de volgende plaatsen, dan kun je bij Voys binnen 10 minuten een 040-nummer aanvragen en direct gebruiken:

Veldhoven, Knegsel, Wintelre, Valkenswaard, Riethoven, Westerhoven, Waalre, Heeze, Leende, Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Sterksel.

Vraag een 040-nummer aan

Wat krijg je als je een 040-nummer bestelt?

Bestel direct een 040-nummer voor jouw bedrijf. Voor slechts € 20,25per maand, zonder aansluitkosten, bestel je een 040-nummer inclusief:

  • Onbeperkt bellen, zowel inkomend als uitgaand
  • Voys VoIP App en Webphone
  • Doorschakeling naar 06-nummer
  • Je eigen online telefoniecentrale
  • Openingstijden, meldingen en keuzemenu’s

Meer dan 15.000 bedrijven gingen je voor

Bij Voys ben je in goed gezelschap. Ruim 15.000 klanten zijn optimaal bereikbaar voor hun klanten via telefonie van Voys.
9

Rent-a-Bike van Dam

Sam van Dam
Fijn, vriendelijk en no-nonsense Effectieve en vriendelijke service. Vanaf het eerste moment tot de daadwerkelijke portering een goede begeleiding.

6 november 2023

9

Animal’s Faith

Liz
super Alles is goed geregeld. Doorschakeling gebeurt automatisch. Geen actie van ons uit nodig. Ook als je hulp nodig hebt, of vragen hebt, is Voys goed bereikbaar. Ik ben er tevreden!

24 oktober 2023

10

Computersupport Apeldoorn

Jaap
dat was makkelijk Wat ziggo in een maand niet voor elkaar kreeg is Voys binnen 12 uur gelukt. Communicatie was fijn en eenvoudig, implementatie net zo.

11 oktober 2023

9

Fysiofit Kilder

Marieke
zeer goed en helder systeem Makkelijke installatie en makkelijk in gebruik

7 oktober 2023

10

mooi jong

Stefano
Een geweldige oplossing voor ons bedrijf! Het product biedt precies wat wij nodig hebben en daarnaast is de service zeer goed; complimenten! 🙂

4 oktober 2023

10

VERCAEREN

PETER
Top team ! Aangeraden door mijn schoonbroer om telefonie bij Voys.be te plaatsen in plaats van het gesukkel met Telenet langer te doorstaan. Vanaf eerste contact met Jonas, overheen de support bij opstellen van de…

3 oktober 2023

10

Bosma Logistiek

Marlene Bosma
Prima Ik werd deskundig geholpen door voys. De afspraak was eenvoudig te maken.

28 september 2023

10

TK Ventures

Ruben
Goede assistentie bij de onboarding! Na het aanschaffen van de diensten werd er meteen de optie geboden om gebruik te maken van assistentie bij de onboarding. Vervolgens overal doorheen gelopen waarna we het zelf in…

4 september 2023

10

Budget Housing

Vino
Een en al tevreden, precies wat ik zocht Goede ervaring, sluit aan bij mijn wensen.

4 september 2023

10

City Estate

Reinier
Werkt soepel en tot nu toe zeer tevreden Net overgestapt naar Voys. Werkt tot nu toe allemaal vlekkeloos en zeer tevreden. Ook met de online beheeromgeving en het instellen van een belplan is zeer gebruikersvriendelijker.

23 augustus 2023

Per dag opzegbaar dus risicoloos klant worden

Wil je binnen 10 minuten bereikbaar zijn op je nieuwe 040-nummer? Meld je dan risicoloos aan, want alle diensten zijn per dag opzegbaar.

Meld je direct aan
Kosten & klant worden

Blijmetdenieuwsbrief-1