• Welkom bij voys

Wat leuk, je bent uitgenodigd

Je bent hier terechtgekomen omdat je bent uitgenodigd door een collega-ondernemer. Dat levert jou flink voordeel op, want als je via onderstaande knop je aanmelding voltooid , dan krijg je € 50, – korting op onze diensten.

Natuurlijk kun je nog rustig even rondkijken wat het inhoudt voordat je je aanmeldt. Heb je vragen? Bel ons dan gerust even op 050 700 9900.

Lees hieronder ook nog even de spelregels voor deze uitnodiging zodat je weet waar je aan toe bent.

Meld je aan

 • Spelregels bij deze uitnodiging

  Wat leuk dat je overweegt je aan te melden bij Voys. We verwelkomen je graag als klant!

  Om recht te krijgen op € 50,- korting houdt dan rekening met het volgende:

  • Doe de aanvraag van je diensten door te klikken op de url die je gekregen hebt. Als je op een andere manier jezelf aansluit, dus zonder gebruik te maken van de link, kunnen wij dit niet terugzien en maak je helaas geen aanspraak op de korting.
  • De korting wordt in de eerste 5 maanden verrekend met je factuur. Je krijgt dus vijf maanden lang € 10,- korting op je factuur. Als je binnen de eerste 5 maanden je diensten beëindigd, dan zal de korting uiteraard ook komen te vervallen.
  • Stuur deze referral link niet door naar anderen, want deze is maar eenmalig geldig. Als je klant bent, krijg je ook de mogelijkheid om andere bedrijven uit te nodigen door referral links aan te maken en door te sturen.

  Heb je vragen over onze diensten, of deze spelregels? Wij helpen je heel graag op 050 700 9900.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!