Privé-telefoon zakelijk gebruiken?

Privé of zakelijke telefoon?

Waarom je een privé-telefoon niet zakelijk wilt gebruiken

Gebruik ik mijn privé telefoon ook voor werk, of kan ik beter een zakelijke telefoon regelen? Dit is een vraag die bij veel werkgevers en werknemers speelt. Daarom vertellen we waarom het wel/niet slim is om een privé telefoon zakelijk te gebruiken. Ook vertellen we waarom voip van Voys voor zowel bedrijven en de mensen die er werken interessant kan zijn.

Privé telefoon zakelijk gebruik

Er zijn verschillende redenen waarom je een privé-telefoon niet zakelijk wilt gebruiken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je bij het privé-gebruik van een zakelijke telefoon het overzicht kwijtraakt tussen zakelijk en privé en dat je na werktijd nog steeds bezig bent met je werk. Ook kan het zijn dat zakelijk en privé hierdoor te veel gaan overlappen.

Het hebben van zowel een zakelijke telefoon als een privé telefoon zorgt bovendien voor een stukje overzicht in jouw dagelijks leven; je weet precies wie jou zakelijk belt en houdt eenvoudig bij wie jouw contacten zijn en wie jij nog moet terugbellen.

Bekijk de prijzen

Privé telefoon zakelijk gebruiken zzp

Ook als zzp’er is het verstandig om jouw privé-telefoon niet zakelijk te gebruiken. Het hebben van een zakelijke telefoon is belastingtechnisch namelijk erg slim. Je kan de kosten van een zakelijke telefoon aftrekken van de winst uit onderneming en de BTW kun je terugvragen bij de omzetbelasting.
Bij de aangifte inkomstenbelasting geef je hiervoor aan hoeveel jij kwijt bent aan jouw zakelijke telefoon. Vooral voor werkgevers en zzp’ers is het daarom verstandig om een privé telefoon niet zakelijk te gebruiken.

Privé telefoon omzetten naar zakelijke telefoon: Hoe werkt het?

Bij Voys is het mogelijk om naast je privé telefoon te kiezen voor een zakelijke telefoonaansluiting. Dit zorgt voor een stukje overzicht en hierdoor heb je na werktijd ook echt rust; geen telefoontjes meer van leveranciers, klanten of collega’s. Het mooie is dat je daarvoor niet eens een extra telefoon nodig hebt. Met een zakelijke telefonieaansluiting van Voys kun je je zakelijke telefoonnummer eenvoudig gebruiken via je eigen mobiele telefoon. Dit heeft grote voordelen.

  • Werkgevers hoeven geen extra telefoon aan te schaffen voor collega’s
  • Collega’s hoeven niet altijd twee telefoons mee te zeulen

In de online telefoniecentrale kun je eenvoudig instellen wanneer je op je zakelijke telefoonnummer (die binnenkomt op je privé-telefoon) bereikbaar wilt zijn. Zo zorg je dat je alleen tijdens werktijden zakelijk beschikbaar bent.

Heb jij een privé telefoon over en wil jij hiervan een zakelijke telefoonaansluiting van maken? Dan biedt zakelijke telefonie van Voys een oplossing.

  • Voor een lage prijs per maand per gebruiker en inclusief telefoonnummer kun je onbeperkt bellen en krijg je toegang tot alle mogelijkheden van jouw eigen telefooncentrale.
  • Je kunt vervolgens je zakelijke telefoonnummer van Voys doorschakelen naar jouw mobiele telefoon, of naar een vaste telefoon.
  • Ook kun je bellen via de Voys app of via de Voys webphone.

Het is altijd mogelijk om je eigen zakelijke telefoonnummer te behouden. Mocht je deze niet hebben, dan kun je ook kiezen voor een nieuw (zakelijk) telefoonnummer. Lees hiervoor ook meer over zakelijke telefonie en voip voor kleine en middelgrote bedrijven.

Ga nu aan de slag met Voys

Wil jij ook jouw privé telefoon omzetten naar een zakelijke telefoon? Neem dan eens contact op over de mogelijkheden of sluit vandaag nog een zakelijk telefoonabonnement aan bij Voys. Al binnen 10 minuten ben jij bereikbaar en kun jij bellen via onze telefooncentrale. En het is volledig risicoloos, want al onze diensten zijn per dag opzegbaar.

Meer weten?

Vraag een offerte aan bij VoIP-provider Voys

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die Voys te bieden heeft? Binnen een werkdag ben je bereikbaar op je nieuwe nummer of krijg je een vrijblijvende offerte op maat.

Vrijblijvende offerte