2 minuten leestijd

Kan ik een vast nummer doorverbinden naar mijn mobiele telefoon?

Geplaatst op 3 juni 2018

Het wordt ons vaak gevraagd: kan ik mijn vaste telefoonnummer doorschakelen naar mijn mobiele telefoon of naar een ander vast nummer?

Met je onderneming ben je graag goed bereikbaar voor klanten. Waar zakelijke telefonie voorheen best ingewikkeld kon zijn, is dit met VoIP juist niet langer het geval. Bellen via het internet is vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld. Je hoeft je computer zelfs niet aan te zetten om toch bereikbaar te zijn voor je klanten. Het integreren van VoIP binnen je bedrijf brengt uiteraard ook de nodige vragen met zich mee. Dit brengt ons bijvoorbeeld bij de vraag: kan ik doorverbinden naar mijn mobiel of naar een extern nummer? En is er een mogelijkheid voor een zakelijk vast nummer op mobiel?

Optimaal bereikbaar met een vast nummer op mobiel

Ben je voor je bedrijf regelmatig onderweg en wil je toch goed bereikbaar zijn voor je potentiële klanten? Maak je geen zorgen. Met VoIP kun je je zakelijke telefoonnummer eenvoudig doorschakelen naar je mobiele nummer. Vast op Mobiel noemen we dat ook wel en is een gratis functionaliteit bij het VoIP-pakket dat je afsluit bij Voys. Je betaalt bij Vast op Mobiel alleen de doorschakelkosten naar je mobiele telefoon. Met een vast nummer op mobiel heb je geen vaste lijn meer nodig. Dit is wel zo handig als je bijvoorbeeld veel in de auto zit en daardoor niet altijd op kantoor aanwezig bent.

Je kunt ook gebruik maken van de Voys app. Dan hoef je geen doorschakelkosten meer te betalen bij inkomende oproepen en kun je ook uitgaand bellen met je zakelijke vaste telefoonnummer.

Waarom je kiest voor bellen via internet

Belt jouw bedrijf nog niet via internet? VoIP levert ongekend veel voordelen. Wij zetten ze voor je op een rij:

  • Met VoIP heb je geen eigen telefooncentrale meer nodig, dus bespaar je op de kosten voor zakelijke telefonie.
  • VoIP van Voys biedt volledige vrijheid: jij beheert als ondernemer alles gemakkelijk online.
  • Je bent beter bereikbaar voor je klanten en schakelt een telefoonnummer gemakkelijk door naar je mobiel.
  • Zakelijke telefonie van Voys groeit naadloos mee met de grootte van jouw bedrijf.
  • Bij vragen of technische ondersteuning is support te allen tijde beschikbaar

Geef VoIP vorm met Voys

Bel jij met je bedrijf nog niet via internet, maar ben je inmiddels overtuigd van de voordelen die VoIP met zich meebrengt? Bij Voys leveren we zakelijke telefonie aan bedrijven via VoIP. Of je nu een klein, middelgroot of groot bedrijf bent maakt voor ons niet uit. Wij bieden telefonie op maat voor elke organisatie. Groeit jouw bedrijf? Dan groeit ook de telefonieoplossing met je mee. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontvang deze binnen één werkdag in je mailbox.


Geschreven door Joris Beltman

Nieuwste: Uit welke regio komt een 088- netnummer of 085-nummer? Van 25 augustus


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 26 augustus

Werken waar en wanneer je wilt: zo ben je telefonisch bereikbaar

Van 26 augustus

Vrij, vakantie of feestdag? Zo pas je je telefonische bereikbaarheid aan