0 minuten leestijd

Onderhoudswerkzaamheden 5-11-2014

Geplaatst op 29 juli 2008

Voys verbetert haar telefonieplatform, -diensten en -functionaliteiten continu. Om die reden zijn we af en toe genoodzaakt om werkzaamheden uit te voeren die resulteren in een (korte) onderbreking van onze dienstverlening. Deze werkzaamheden dragen altijd bij aan een verbetering van jouw bereikbaarheid en uiteraard zorgen we ervoor dat we dit op een tijdstip doen dat de meeste klanten van Voys weinig tot niet bellen en gebeld worden: ’s nachts!

Verhuizing van servers

Vannacht (5 november) verhuizen we tussen 00:00 en 1:00 de servers in ons datacentrum in Groningen. Als je toestellen door ons geconfigureerd zijn, dan merk je niets van de werkzaamheden. Bovendien blijven je doorschakelingen gewoon werken.

Wel zijn er een aantal andere diensten die tijdelijk niet beschikbaar zijn. Meer over de onderhoudswerkzaamheden lees je hier.

Is het voor jou van groot belang dat je vannacht tussen 00:00 en 01:00 goed bereikbaar bent? Neem dan even contact op met onze supportcollega’s via 050 700 99 20.


Geschreven door Mark Vletter

Nieuwste: 7 keuzes die we maakten bij de start van ons bedrijf en die ons later succesvol maakten Van 15 september


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 17 november

We gaan verhuizen!

Van 22 november

Zakelijk Noord-Nederland zet zich in voor Groningen Airport Eelde