Onderhoudswerkzaamheden 5-11-2014

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 0 min
Image placeholder

Voys verbetert haar telefonieplatform, -diensten en -functionaliteiten continu. Om die reden zijn we af en toe genoodzaakt om werkzaamheden uit te voeren die resulteren in een (korte) onderbreking van onze dienstverlening. Deze werkzaamheden dragen altijd bij aan een verbetering van jouw bereikbaarheid en uiteraard zorgen we ervoor dat we dit op een tijdstip doen dat de meeste klanten van Voys weinig tot niet bellen en gebeld worden: ’s nachts!

Verhuizing van servers

Vannacht (5 november) verhuizen we tussen 00:00 en 1:00 de servers in ons datacentrum in Groningen. Als je toestellen door ons geconfigureerd zijn, dan merk je niets van de werkzaamheden. Bovendien blijven je doorschakelingen gewoon werken.

Wel zijn er een aantal andere diensten die tijdelijk niet beschikbaar zijn. Meer over de onderhoudswerkzaamheden lees je hier.

Is het voor jou van groot belang dat je vannacht tussen 00:00 en 01:00 goed bereikbaar bent? Neem dan even contact op met onze supportcollega’s via 050 700 99 20.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!