Voys genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs!

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 0 min
Image placeholder

Voys is één van de acht genomineerden voor de Groninger Ondernemingsprijs. Volgens Yvonne van Mastrigt, gedeputeerde van de provincie Groningen, zit Voys daarmee in ‘de kopgroep van het Groninger Ondernemerschap’.

De Groninger Ondernemingsprijs kijkt naar meer dan alleen financieel succes. Onderscheidend vermogen, innovativiteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen en bedrijfsstrategie zijn de criteria die een rol spelen in de selectie van de genomineerden.

Een bijzondere nominatie

Mark: “Het is geweldig om voor deze prijs genomineerd te zijn. Er wordt echt naar de onderneming gekeken en niet naar de financiële successen. Dat maakt deze nominatie voor Voys heel bijzonder.”

We feliciteren de andere genomineerden; Bulthuis bv, Van der Flier, Scholma Druk, Get There, De Waterlelie en Harryvan en onze klant Belsimpel, met het behalen van deze mijlpaal.

Op 2 oktober a.s. kiest de jury de drie finalisten. Op 21 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Groninger Ondernemingsprijs

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!