1 minuten leestijd

Voys sponsort Startup Weekend Groningen

Geplaatst op 29 juli 2008

Soms zijn er evenementen waarover je achteraf iedereen hoort praten. Evenementen waarvan je denkt: jammer dat ik dat gemist heb. Startup weekend Groningen is zo’n evenement!

Wat is een Startup Weekend?

Startup Weekends are 54-hour events where developers, designers, marketers, productmanagers and startup enthusiasts come together to share ideas, form teams, build products and launch startups

SWGRoningen-Banner1.gif

Mensen die niet in de Startup wereld zitten of het woord ‘startup’ inmiddels wat te vaak gehoord hebben, negeer die term. Het is een weekend gevuld met geweldige mensen en fantastische energie. Een weekend dat je een keer mee wilt maken.

Startup Weekend komt voor de tweede keer naar Groningen

Groningen was in 2011 één van de eerste Nederlandse steden waar dit event werd georganiseerd en Mark had de eer als coach aanwezig te mogen zijn. Inmiddels hebben er meer dan 600 events plaatsgevonden in ruim 200 steden in 100 landen.

Voys sponsort Startup Weekend Groningen

Dit jaar kreeg Voys de kans dit evenement te sponsoren. Deze kans hebben we met beide handen aangegrepen. Daarnaast dragen we bij aan de opening van het evenement. Ook hebben Pascal en Allard zich als Developers ingeschreven en Mark zal er als coach aanwezig zijn.

Block 2, 3 en 4 november in je agenda en geef je op!

De energie en de mensen die je bij dit evenement treft zijn zeker de moeite waard, dus geef je op als Ontwerper, Coder of Business man /vrouw. Een ticket kost je € 80,-.

Inschrijven Startup weekend

Een sfeerimpressie

Om je een beetje een gevoel te geven bij Startup Weekend hieronder de video van Startup Weekeend Sydney uit april van dit jaar.


Geschreven door Mark Vletter

Nieuwste: Nieuw jaar, nieuwe plannen: zo bepaal de strategie van je bedrijf Van 26 januari


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 28 oktober

Voys voor tiende jaar op rij bij snelstgroeiende bedrijven van Nederland

Van 17 november

We gaan verhuizen!

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech