Telefonie voor de leukste bedrijven van Amsterdam

Hallo zakelijke Amsterdammers!

Wil jij tijdens je werk ultieme vrijheid ervaren? Gebruik dan dé telefonie-oplossing van Voys. Daarmee maakt het niet uit of je op kantoor zit, in het Vondelpark werkt op een mooie dag, of een dagje thuis flext. Je gebruikt overal je zakelijke 020-telefoonnummer.

Overal je 020-nummer gebruiken

Met de telefonie van Voys stellen jij en je collega’s zelf in op welke manier oproepen naar het 020-nummer beantwoord worden: op één of meerdere telefoons op kantoor, of onderweg op je mobiele telefoonnummer of Voys app.

Flexibel en betrouwbaaraJe collega’s zijn flexibel

Of je collega’s nu thuis werken, op kantoor, of op een terrasje op een warme dag, je collega’s zijn bereikbaar op het zakelijke 020-nummer. Dit stellen ze zelf in via onze eenvoudige online telefooncentrale. Zo ervaren jij en je collega’s echte vrijheid en wordt je werk nog leuker!

Vriendelijke telefooncentrale

De telefonie van Voys werkt via het internet. Daarom is het eenvoudig te koppelen aan webbased software en kun je zelf online je telefonie beheren en alle mogelijkheden van de geavanceerde centrale gebruiken.

Met de telefonie van Voys ben je als bedrijf flexibeler en dat maakt werken voor iedereen leuker.

Je bent al klant voor € 18,- per gebruiker per maand, inclusief gesprekskosten en alle functies.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

In meer dan 3.000 reviews krijgt Voys een gemiddeld cijfer 8.9. Wil jij ook genieten van de voordelen van onze VoIP-telefonie? Ruim 10.000 bedrijven gingen je voor en vertrouwen dagelijks op Voys.

Meer over telefonie

Bereken je kosten

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!