Koppel je tools met One

Integraties met de handigste tools

One: de grootzakelijke communicatieoplossing van Voys

Geen organisatie is hetzelfde: daarom heeft One, de grootzakelijke communicatieoplossing van Voys, voor elk bedrijf een passend aanbod. Hoe? Door te koppelen met de handigste businesstools.

Ontdek hier een paar voorbeelden uit de praktijk.

 • one het rooster koppeling zorgmedewerkers bereikbaarheid

  Het Rooster

  Diensten ruilen, diensten inleveren of ziekte: in de zorg veranderen de roosters met grote regelmaat. Met de koppeling tussen Het Rooster en One verandert de telefonische bereikbaarheid automatisch en realtime mee zodra het rooster wordt aangepast.

  Het Rooster en One
 • Call Care

  Het crm-systeem van telefoonservice Call Care koppelt met One en het Contact Center van One: een oplossing op maat voor makelaars, advocaten en de zorg. Door slimme koppelingen en duidelijke rapportages verloopt klantcontact vlekkeloos.

  Call Care en One
 • Embrace Customers

  Embrace Customers, voorheen bekend als Umbrella, is een online klantcontactcenter voor woningcorporaties. Het programma biedt overzicht: chat, telefonie, e-mail, websites in één tijdlijn. De telefonieoplossing van One integreert naadloos met Embrace Customers.

  Embrace Customers en One
Interne en externe communicatie op één plek

Microsoft Teams en One

Tools die samenwerken op afstand mogelijk maken zijn onmisbaar, zoals Microsoft Teams. Zo blijf je gemakkelijk in contact met je collega’s. Ideaal: de communicatieoplossing van One koppelt eenvoudig met Microsoft Teams.

Zo komen interne én externe communicatie samen op één plek.

Alles over MS Teams en One

Dit beloven we je

De zekerheden van One

Betrouwbaar

Het One-platform is redundant uitgevoerd en netwerk en hardware worden via de cloud constant voorzien van updates. Mitel is onze trusted supplier van hardware en software.

Inzicht en controle

Elke klant krijgt toegang tot een eigen online omgeving in een separaat netwerk met volledig inzicht. Hierin monitor je zelf de prestaties en heb je direct inzicht in alle statistieken.

Toekomstbestendig

De oplossingen van One zijn technische hoogstandjes en worden continu vernieuwd met de nieuwste mogelijkheden. En omdat alles in de cloud staat, veroudert je telefonie nooit.

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden van One?

persoonlijk klantcontact voys support freedom rixt

De integraties die je hierboven ziet, zijn slechts voorbeelden. Neem gerust contact op om te ontdekken wat de integratiemogelijkheden zijn.

Bel ons op 050 700 99 22 voor een goed gesprek, stuur een mail naar one@voys.nl of kom langs voor een kop koffie.

Vraag informatie of demo aan

Helaas...

De tijd van je nummerreservering is afgelopen.

Het is mogelijk dat één of meerdere van je gekozen nummer(s) inmiddels niet meer beschikbaar zijn, maak een nieuwe selectie.