Koppel je tools met Voys

Integraties met de handigste tools

De grootzakelijke communicatieoplossing van Voys

Elke organisatie is anders: daarom heeft de grootzakelijke communicatieoplossing van Voys voor elk bedrijf een passend aanbod. Hoe? Door te koppelen met de handigste businesstools.

Ontdek hier een paar voorbeelden uit de praktijk.

Interne en externe communicatie op één plek

Microsoft Teams en Voys

Tools die samenwerken op afstand mogelijk maken zijn onmisbaar, zoals Microsoft Teams. Zo blijf je gemakkelijk in contact met je collega’s. Ideaal: de communicatieoplossing van Voys koppelt eenvoudig met Microsoft Teams.

Zo komen interne én externe communicatie samen op één plek.

Alles over MS Teams en Voys

Dit beloven we je

De zekerheden van Voys

Betrouwbaar

Het platform van Voys is volledig redundant uitgevoerd en het netwerk en hardware worden via de cloud constant voorzien van updates. Zo is jouw telefonie altijd veilig.

Inzicht en controle

Iedere klant heeft een eigen online omgeving in een separaat netwerk met volledig inzicht. Hierin monitor je de prestaties van het platform en heb je direct inzicht in alle statistieken.

Toekomstbestendig

Onze oplossingen zijn technische hoogstandjes en worden geüpdatet met de nieuwste mogelijkheden. En omdat alles in de cloud staat, is je centrale altijd up-to-date!

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden van Voys?

De integraties die je hierboven ziet, zijn slechts voorbeelden. Neem gerust contact op om te ontdekken wat de integratiemogelijkheden zijn.

Bel ons op 050 700 99 22 voor een goed gesprek, stuur een mail naar one@voys.nl of kom langs voor een kop koffie.

Vraag informatie aan