Bidfood en One

Een telefonieoplossing op maat

De grootste online marktplaats voor foodprofessionals, dat is Bidfood. Voor de horecagroothandel is 24/7 telefonische bereikbaarheid van groot belang. Ze kozen One, de grootzakelijke telefonieoplossing van Voys, om hun telefonie naar wens in te richten.

Dit is Bidfood

Bidfood is dé online groothandel voor de horeca en totaalleverancier in de foodservicemarkt. Van voedselverpakkingen tot verse producten: als groothandel levert Bidfood allerlei artikelen uit binnen- en buitenland aan foodprofessionals.

Flexibel bereikbaar

Meer dan 450 Bidfood-medewerkers bellen met One op 16 locaties in heel Nederland. Zij gebruiken de handige Ignite app speciaal voor klantcontactcenters en zien op Wallboards de laatste contactstatistieken. Met One zijn ze overal bereikbaar en is thuiswerken heel eenvoudig, iets wat in coronatijd goed van pas komt.

Goede match

Bidfood kenmerkt zich als een mensenbedrijf: een persoonlijke aanpak en goede samenwerking komen op de eerste plek. Dat is een instelling waar we ons bij Voys wel in kunnen vinden. Daarom werken we intensief samen en hebben we regelmatig contact over hoe het gaat en of er iets beter kan.

“Met één druk op de knop”

Dat werken op afstand geen belemmering hoeft te zijn, bewijst de overstap van Bidfood op het telefonieplatform van One. Dat gebeurde midden in coronatijd. Door een nauwe samenwerking en een grondige voorbereiding op afstand, verliep de overstap perfect: in slechts één dag ging Bidfood over op ons telefoniesysteem.

Miquel Geelen, Manager IT Operations bij Bidfood, vertelt:

“Met nagenoeg één druk op de knop op een woensdagochtend zijn wij met de hele Bidfood organisatie, 16 vestigingen, in één keer overgegaan naar een compleet nieuw telefonieplatform. Met de nodige zorgvuldige voorbereidingen en de enorme flexibiliteit van Voys is deze spannende overgang succesvol verlopen.”

Dit doet One

One is dé grootzakelijke communicatieoplossing voor 100 tot 5000 werkplekken. Wat je communicatiewensen ook zijn, de diensten van One maken jouw organisatie klaar voor vandaag en de toekomst.

VoIP-telefonie

One biedt optimale telefonische bereikbaarheid in de cloud voor de grootzakelijke markt.

One Contact Center

Met One Contact Center komen alle communicatiestromen samen op één centrale plek.

Maak kennis met de grootzakelijke telefonie van One

Net als Bidfood telefonisch bereikbaar zijn op een manier die past bij jouw bedrijf?

Ontdek hoe One, de grootzakelijke telefonieoplossing van Voys, bij jouw organisatie past. Onze adviseurs helpen je graag verder, vrijblijvend natuurlijk.

Vraag meer info aan
Neem direct contact op