070 nummer

Den Haag en omgeving

070-nummer aanvragen

Een 070-nummer is een vast regionaal telefoonnummer voor de regio Den Haag. Is jouw bedrijf gevestigd in één van de volgende plaatsen, dan kun je bij Voys binnen 10 minuten een 070-nummer aanvragen en direct gebruiken:

Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk, Den Haag.

Vraag een 070-nummer aan

Wat krijg je als je een 070-nummer bestelt?

Bestel direct een 070-nummer voor jouw bedrijf. Voor een vaste lage prijs per maand, zonder aansluitkosten, bestel je een 070-nummer inclusief:

  • Onbeperkt bellen, zowel inkomend als uitgaand
  • Voys VoIP App en Webphone
  • Doorschakeling naar 06-nummer
  • Je eigen online telefoniecentrale
  • Openingstijden, meldingen en keuzemenu’s

 

Voordelen van een 070-nummer

Met een 070-nummer geef je jouw bedrijf een regionale en professionele uitstraling. Een 070-nummer geeft ook herkenning en zorgt voor een band tussen jou en je lokale klanten.

Meer dan 15.000 bedrijven gingen je voor

Bij Voys ben je in goed gezelschap. Ruim 15.000 klanten zijn optimaal bereikbaar voor hun klanten via telefonie van Voys.
7

Pitt-IT professionals

Wessel
Zeer goed maar mist voor ons iets erg belangrijks Het is natuurlijk nooit leuk om in de wacht te staan en wij willen zelf voorkomen dat dit voor onze eindklanten gebeurt. Momenteel hebben wij een…

3 mei 2024

8

Minipak Software

N.P. van der Westen
Uitstekende service, wel ingewikkeld om het belolan goed in te vullen Om het belolan helemaal te door gronden ben je wel een stukje verder. Als er wijzigingen zijn dan bel ik naar Voys en dan…

1 mei 2024

10

Fleurtjedag

Patty de Vaan
Super dienstverlening, communicatie én klantenservice Zo kan het ook! Wat een verademing is Voys. Mijn ervaringen met zakelijke telecom zijn niet best. Totdat ik met Voys ging samenwerken. Hele snelle dienstverlening, hele duideljke communicatie, hele…

30 april 2024

9

Smart Marketing B.V.

Gaby
Goed Alles werkt goed en top ! Heel blij met de nieuwe telefoons.

29 april 2024

10

Denk internet Solutions

William
In 1 zin uistekend Prima steady verbinding, eenvoudig in gebruik en makkelijk naar wens in te richten

29 april 2024

10

The Online Retail Company

Elke
Goede bereikbaarheid met Voys Wij hebben goede ervaring met Voys. Makkelijk in gebruik en prettige software, waar de instellingen eenvoudig te bereiken zijn. Wij zijn fan!

25 april 2024

8

Parking Network

Luka
Prima dienst voor zelfbeheersing van telefonie Voor een mkb een prima provider met duidelijke interface voor het beheer van voip diensten voor werknemers. Nu inmiddels een paar jaar klant en zeer tevreden.

24 april 2024

10

BRUIS advies

Martin
Snelle service en innovatief Altijd snel bereikbaar. Bellen je terug als er niet meteen iemand beschikbaar is. Dus je hoeft nooit aan de lijn te hangen voor een vraag. Goed technisch onderlegd personeel. Helpen goed…

24 april 2024

10

SmiLease

Romy
Professionele partij die voor je klaarstaat Voys biedt een professionele dienstverlening en is goed bereikbaar bij vragen of als je hulp nodig hebt. Verder geeft de website veel informatie. Sinds kort gebruiken wij naast onze…

22 april 2024

8

Textile Center BV

Bart
Kwaliteit telefonie met goede service en hulp indien nodig. Al jaren erg tevreden over de telefonie van Voys. De service is goed en bij vragen is de klantenservice altijd vriendelijk en behulpzaam.

22 april 2024

Per dag opzegbaar dus risicoloos klant worden

Wil je binnen 10 minuten bereikbaar zijn op je nieuwe 070-nummer? Meld je dan risicoloos aan, want alle diensten zijn per dag opzegbaar.

Meld je direct aan
Kosten & klant worden

Blijmetdenieuwsbrief-1