Geef je goede doel een stem met Voys

Een betere communicatieoplossing voor je goededoelenorganisatie die helpt bij het bouwen en onderhouden van de zaken die belangrijk zijn: relaties met je partners en donateurs.

  • Circle check filled Centraal beheer voor alle telefoniegerelateerde zaken
  • Circle check filled Eenvoudige integratie met je bestaande software
  • Circle check filled Samen één organisatie: richting de buitenwereld en voor elkaar
Voys is dé partner voor goede doelen

Speciaal voor goede doelen: een dikke korting

Is jouw organisatie een goed doel met een CBF-keurmerk? Dan gebruik je onze diensten tegen een flink gereduceerde prijs.

Phone ringing

1 – 3 gebruikers

€ 10,00 € 19,00

Per gebruiker, per maand

  • Gratis bellen in Nederland
  • Slechts € 1,00 voor een telefoonnummer
  • Alle mogelijkheden van onze online telefooncentrale
  • Klik en bel met de browser plugin

Vrijblijvende offerte

Users multiple

4 tot 20 gebruikers

€ 8,00 € 16,00

Per gebruiker, per maand

  • Gratis bellen in Nederland
  • Slechts € 1,00 voor een telefoonnummer
  • Alle mogelijkheden van onze online telefooncentrale
  • Klik en bel met de browser plugin

Contact opnemen

Paper plane globe

> 20 gebruikers

Neem contact op

voor een voorstel op maat

  • Als goed doel een fikse korting
  • Koppel met je eigen softwaretoepassingen
  • Uitgebreide callcenter en dashboarding functionaliteit
  • Excellente ondersteuning van ons supportteam

Contact opnemen

Logo image
Logo image
Logo image
Logo image

Slimme goede doelen kiezen Voys

Met 18 ervaring, is Voys de meest ervaren cloudprovider in Europa met de hoogste klanttevredenheid. Meer dan 18.000 bedrijven, waaronder vele goede doelen, maken dagelijks gebruik van ons betrouwbare telefonienetwerk.

We ontwikkelen onze communicatieoplossingen met één doel: het verbeteren van de relaties tussen organisaties en hun omgeving. Daarbij ondersteunen we onder andere het Rode Kruis, KNRM, Spieren voor Spieren, Humanitas en Artsen zonder Grenzen met onze telefonieoplossing.

Dit zijn vijf belangrijke redenen waarom goede doelen kiezen voor Voys.

 

Telefoonnummers: overnemen of nieuw

Heb je al telefoonnummers, dan kunnen we die eenvoudig overnemen van je huidige provider. In de tussentijd blijf je gewoon bereikbaar. Nieuwe telefoonnummers hebben we op voorraad in elke regio: van Enschede tot Amsterdam en van Maastricht tot Groningen.

Kies voor een los nummer, of een blok van 10, 100 of 1000 nummers. Internationale nummers leveren we in meer dan 50 landen.

 

Werken waar, wanneer en hoe je wilt

Wij leveren je gebruiksklare telefoons. Deze sluit je aan op je internetverbinding en je kunt direct bellen.

Zijn jij en je collega’s regelmatig onderweg? Schakel dan eenvoudig je nummer door naar je mobiele telefoon of gebruik onze App.

De webphone verandert elke computer in een telefoon en is ideaal voor het moderne kantoor en je thuiswerkplek. Zorg daarbij wel voor een goede headset.

Freedom

Beheer zelf je telefonieomgeving

Freedom: zo heet onze prijswinnende online telefooncentrale. Hierin beheer je eenvoudig alle communicatie-instellingen van je bedrijf. Zo ben je optimaal bereikbaar voor jouw klanten.

Innovatieve features als Pulse en Reach zorgen ervoor dat vragen van klanten uitkomen bij de juiste collega. Dit maakt klantcontact persoonlijk en effectief. Zo bouw je aan wat werkelijk belangrijk is: je klantrelatie.


Je bent in goed gezelschap

Meer dan 17.000 ondernemers

vertrouwen dagelijks op Voys voor hun telefonische bereikbaarheid en bellen gemiddeld 408.000 minuten per dag via ons betrouwbare platform.

Meer dan 18 jaar ervaring

In 2006 begonnen, en in 2024 nog steeds één van de snelstgroeiende telefonieproviders van Europa.

Meer dan 4000 reviews

kregen we van onze klanten, met een gemiddeld cijfer van een 9.6 over het afgelopen jaar! Dat is de hoogste gemiddelde klantbeoordeling in de telecomwereld.

Meer dan 4.000 reviews en 8.8 gemiddeld

Sinds 2012 vragen we onze klanten ons te beoordelen. Inmiddels hebben we meer dan 4000 reviews mogen ontvangen met een 8.8 als gemiddeld klantcijfer.
7

Pitt-IT professionals

Wessel
Zeer goed maar mist voor ons iets erg belangrijks Het is natuurlijk nooit leuk om in de wacht te staan en wij willen zelf voorkomen dat dit voor onze eindklanten gebeurt. Momenteel hebben wij een…

3 mei 2024

8

Minipak Software

N.P. van der Westen
Uitstekende service, wel ingewikkeld om het belolan goed in te vullen Om het belolan helemaal te door gronden ben je wel een stukje verder. Als er wijzigingen zijn dan bel ik naar Voys en dan…

1 mei 2024

10

Fleurtjedag

Patty de Vaan
Super dienstverlening, communicatie én klantenservice Zo kan het ook! Wat een verademing is Voys. Mijn ervaringen met zakelijke telecom zijn niet best. Totdat ik met Voys ging samenwerken. Hele snelle dienstverlening, hele duideljke communicatie, hele…

30 april 2024

9

Smart Marketing B.V.

Gaby
Goed Alles werkt goed en top ! Heel blij met de nieuwe telefoons.

29 april 2024

10

Denk internet Solutions

William
In 1 zin uistekend Prima steady verbinding, eenvoudig in gebruik en makkelijk naar wens in te richten

29 april 2024

10

The Online Retail Company

Elke
Goede bereikbaarheid met Voys Wij hebben goede ervaring met Voys. Makkelijk in gebruik en prettige software, waar de instellingen eenvoudig te bereiken zijn. Wij zijn fan!

25 april 2024

8

Parking Network

Luka
Prima dienst voor zelfbeheersing van telefonie Voor een mkb een prima provider met duidelijke interface voor het beheer van voip diensten voor werknemers. Nu inmiddels een paar jaar klant en zeer tevreden.

24 april 2024

10

BRUIS advies

Martin
Snelle service en innovatief Altijd snel bereikbaar. Bellen je terug als er niet meteen iemand beschikbaar is. Dus je hoeft nooit aan de lijn te hangen voor een vraag. Goed technisch onderlegd personeel. Helpen goed…

24 april 2024

10

SmiLease

Romy
Professionele partij die voor je klaarstaat Voys biedt een professionele dienstverlening en is goed bereikbaar bij vragen of als je hulp nodig hebt. Verder geeft de website veel informatie. Sinds kort gebruiken wij naast onze…

22 april 2024

8

Textile Center BV

Bart
Kwaliteit telefonie met goede service en hulp indien nodig. Al jaren erg tevreden over de telefonie van Voys. De service is goed en bij vragen is de klantenservice altijd vriendelijk en behulpzaam.

22 april 2024

Vrijblijvende offerte

Vraag nu informatie aan

Ben jij een goed doel met een CBF-keurmerk en wil je graag meer informatie over de communicatieoplossing die Voys kan bieden voor jouw organisatie. Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons op! Wij nemen binnen een werkdag contact met je op.