9 jaar Voys

auteursafbeelding
Mark Vletter
2 februari 2015 Clock 2 min

Voys bestaat vandaag 9 jaar. Een mooie dag om kort terug te blikken, maar voornamelijk om vooruit te kijken. In 9 jaar gingen we van zzp’er naar kleinbedrijf en vanaf vandaag zijn we zelfs een middelgrote organisatie. Vanaf vandaag werken er namelijk meer dan 50 mensen bij telecomaanbieder Voys en Devhouse Spindle. Tijd voor een kleine update van een aantal grote ontwikkelingen binnen beide bedrijven!

Buzzende belhamels

Binnen Voys buzzed het op dit moment. We zijn voorzichtig gestart met een nieuw team ‘Klantgeluk’, waarin support en customer care samenkomen. Bovendien is het Advies team uitgebreid en hebben we een groter marketing- en communicatieteam. Om het Voys Model nog completer te maken, zijn we daarnaast ook nog gestart met de implementatie van Holacracy als organisatievorm: een nieuwe stap waar je veel over gaat lezen in ons blog.

Bijzondere start

Je leest het; we zijn 2015 op een bijzondere manier gestart. Met resultaat: in januari mochten we namelijk honderden nieuwe bedrijven op ons netwerk verwelkomen en daarmee bieden we telecomvrijheid aan een – voor ons – record aantal nieuwe klanten. Als deze nieuwe klanten dan ook nog eens aangeven nog nooit zo gelukkig te zijn geweest met wat we doen, dan voelt dat fantastisch.

Gelukkige klanten

Het nieuwe Devhouse Spindle

Een andere nieuwkomer in 2015 is Devhouse Spindle, het bedrijf waar we onze development activiteiten in samenbrengen. Het team telt ruim 20 mannen en vrouwen en is nu al één van de grootste open source software ontwikkelhuizen van Nederland.

Grote en complexe telecomvraagstukken? Kom maar op!

De beste cloud telefooncentrale + de beste service = de gelukkigste MKB-klanten. Dat is de formule van de Voys Freedom en Voys.

Tot voor kort was Voys voornamelijk goed in het bedienen van organisaties tot 50 medewerkers. Ons platform is daarvoor uitermate geschikt. We kregen daarnaast regelmatig vragen van grotere organisaties, callcenters en bedrijven die op zoek waren naar een UC-oplossing. Tot grote frustratie van zowel ons als de desbetreffende bedrijven moesten we dan ‘nee’ verkopen.

Tot voor kort, want de oplossing voor dit ‘probleem’ lag slechts een paar kilometer bij ons vandaan aan de Ubbo Emmiussingel in Groningen: Call-in-one. Opgericht in mei 2011, met een bedrijfsfilosofie die geheel aansluit bij die van Voys. Een bedrijf dat de midden- en grootzakelijke markt gelukkig maakt met haar communicatieoplossingen. Van hosted telefonie met uitbreiding naar Unified Communications functionaliteit tot aan volledige multi channel callcenter oplossingen.

De nieuwe samenwerking stelt ons in staat om de beste service + de beste maatwerkoplossing nu ook naar prachtige, grote bedrijven te brengen. Stiekem zijn we daar sinds eind vorig jaar al mee begonnen en zeer binnenkort kun je de officiële launch verwachten!

9-jaar-voys

En het buitenland?

Tot slot een kleine update over onze buitenland activiteiten. Inmiddels bestaat een kleine 10% van onze klanten uit buitenlandse bedrijven en multinationals met een HQ in Nederland, die we vanuit Groningen ondersteunen.

Collega’s Bas en Athini doen het geweldig in Zuid-Afrika. We hebben na een lange strijd onze eigen telecomlicentie en nummerblokken. Vanuit een prachtig kantoor in Kaapstad wordt de Zuid-Afrikaanse markt bevrijd.

België staat voor dit jaar op de planning en daar kunnen we nog wel wat hulp bij gebruiken. Mocht je dus nog een geweldige Belg(ische) kennen die ons daarbij kan helpen, dan horen we graag van je.

Dank

Ik heb dit vaker geschreven, maar ik blijf het zeggen. Dank voor jullie vertrouwen en jullie trouw. Ik blijf het bijzonder vinden dat wij bij mogen dragen aan de bereikbaarheid van zoveel prachtige ondernemers en ondernemingen. Dat doen we met heel veel plezier en liefde nog minstens negen jaar extra!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 29 mei 2024

Strategisch samenwerken als impactorganisatie: zo pak je dat aan

Van 22 mei 2024

Belasting en internationalisering: deze fout maakten wij (en zo voorkom jij hem)