Belhamel Werner verlaat Voys nest

auteursafbeelding
Joris
6 augustus 2015 Clock 3 min
Image placeholder

Terugblik

Over twee weken gooi ik de hoorn er voor de laatste keer op en hang ik mijn headset aan de wilgen. Tijd om eens terug te kijken. Het is alweer bijna drie jaar geleden dat ik bij Voys begon. Ik weet het nog goed; op maandag 10 september 2012 meldde ik me voor mijn eerste werkdag op het toen nog veel kleinere kantoor van Voys Telecom, op de derde verdieping van de Mediacentrale in Groningen. Ik zat nog maar net op mijn werkplek toen ‘Leuk werk verschaffer’ Mark Vletter een foto van mij nam die wonderwel in één keer goed was en op mijn eerste batch visitekaartjes van Voys Telecom kwam te staan. Ik weet nog dat ik dacht: ‘Dat gaat snel’. Het bleek een voorproefje voor de jaren die zouden volgen.

Een paar maanden later zaten we namelijk al in een veel ruimer kantoor op diezelfde derde verdieping in de Mediacentrale, was ons offertesysteem enorm verbeterd en werd het Voys Model geïntroduceerd. Daarnaast was Voys Telecom in oktober de runner-up bij de FD Gazellen, wat een mooi feestje opleverde waarvoor zelfs Super VoIPer Johan Hilverda zichzelf in pak hees. Het mooiste moment van die avond voor mij was dat we daarna met de hele groep (in pak) uit eten zijn geweest bij de McDonalds in Groningen. De jaren die volgden leverden veel nieuwe collega’s, klanten en prijzen op.

Een periode om nooit meer te vergeten

Wat Voys in mijn ogen uniek maakt zijn de fantastisch leuke mensen die er werken, die op hun beurt weer fantastisch leuke klanten binnenhalen. Het is echt een wisselwerking. Ik vind het bijzonder dat ik na drie jaar geen collega of klant op kan noemen waar ik echt niet mee op kan schieten. Iedere collega wordt zorgvuldig uitgekozen en is in mijn ogen een aanvulling op het team. Toen ik vorig jaar april voor de tweede keer vader werd kreeg ik tien werkdagen betaald verlof van Voys. Welke kersverse vader kan dat nu zeggen?

Verder hebben we bij Voys veel toffe uitjes gehad, met als hoogtepunt onze reis naar Spanje vorig jaar. Ik denk daar nog regelmatig met een grote glimlach aan terug. Ook waren mijn deelname aan de 4mijl en de sponsoring van Go4Roan persoonlijke hoogtepunten. De reacties van collega’s en klanten waren hartverwarmend. Het meest gelachen heb ik (mijn vriendin wat minder) in november van 2013 toen we met de mannen van Voys meededen aan Movember.

Toen ik een tijdje geleden aangaf dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, werd er positief en begripvol gereageerd. Al snel besefte ik dat deze uitdaging niet binnen Voys te realiseren was en werd er door verschillende collega’s aangegeven dat ze mee wilden denken over een oplossing. De afgelopen maanden heb ik de tijd en de ruimte gekregen om deze nieuwe uitdaging te vinden.

Wat ik het meeste ga missen aan Voys

 • Het lekker dom lullen met Johan
 • Het lachen om de Demio met Giel
 • De evaluatie van het voetbalweekend met Tom
 • De woordgrappen van Steven
 • Het doelloos rondlopen van Jorg 😉
 • BAM! Schrik.. wie of wat was dat? Eelco natuurlijk 😉
 • De schaterlach van Anniek
 • De gesprekken met feedbackbuddie Dennis
 • De ritjes van en naar Friesland met Miranda
 • Het tafeltennissen met Pascal
 • De energie van Dick
 • De complimentjes en positiviteit van Chantal

Aan al het goede komt een eind

Persoonlijk ben ik samen met Voys meegegroeid de afgelopen jaren. Bij Domino ICT in Leeuwarden ga ik verder groeien en hoop ik net zulke leuke klanten te mogen verwelkomen als bij Voys. De komende twee weken houd ik mij niet meer met nieuwe klanten bezig, maar uiteraard help ik wel mijn bestaande klanten. Daarnaast doe ik een aantal projecten, waarvan het meest in het oog springende project Voys Fryslân is. To be continued.

Langs deze weg wil ik al mijn collega’s, klanten en andere relaties bedanken voor de (bijna) drie mooie jaren bij Voys!

Mijn laatste werkdag is vrijdag 21 augustus aanstaande. Tot die tijd ben ik bereikbaar op 050-7009966 en wb@voys.nl. Lijkt het je leuk om in contact te blijven via LinkedIn, voeg me dan vooral toe.

Beste mor weer/Oant sjen!