Fast Moving Targets te gast bij Voys

author image
Joris 12 juni 2018 0 min

Vier jaar geleden waren wij te gast bij Fast Moving Targets, en nu zijn de rollen omgekeerd. Op dinsdag 26 juni was Fast Moving Targets, hét platform over innovatie op het gebied van media, technologie en communicatie, op bezoek bij ons in Groningen.

Vanuit ons kantoor zond Fast Moving Targets het live video programma “Top Names” uit. Eerder heeft “Top Names” al uitgezonden op evenement zoals ThingsCon en Emerce eDay. Het was meteen het laatste programma van het seizoen..

In de middag, van 14:00 tot 17:00, interviewden Erwin Blom en Roeland Stekelenburg diverse Groningse ondernemers voor een live uitzending. ’s Avonds spraken onder andere Merijn Stapert, founder & CEO van Payt en Jan Hendriks, CEO van InnoCore Pharmaceuticals.

Terugkijken

Kijk hieronder de interviews terug.

Kijk je liever naar plaatjes die niet bewegen? Neem dan een kijkje in ons fotoalbum.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 24 mei 2023

Betekenisvol ondernemen: het hart van je organisatie tot leven brengen

Van 7 maart 2023

Telecomprovider Voys neemt Call-In-One over

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!