De nadelen van de Voys app

auteursafbeelding
Joris
10 oktober 2016 Clock 2 min

Natuurlijk zijn we ontzettend blij met de onlangs gelanceerde Voys 4G app. Altijd en overal bereikbaar op je zakelijke nummer, via een app op je smartphone – wie wil dat nu niet?! Toch kleven er ook wat nadelen aan de app, waarvan we vinden dat je ze moet kennen. Iedere dag komt er een nadeel bij.

Waarom niet alle nadelen in één keer? We willen dat de consequenties van het app gebruik goed tot je doordringen. Daarom brengen we de informatie gedoseerd. Alleen op die manier weten we zeker dat de klanten die ‘m gebruiken heel bewust hebben gekozen voor dit geavanceerde stukje techniek.

Nadeel #1 – De Voys-4G-app-plek op je wang

Het eerste – toch wel behoorlijk grote – nadeel van de Voys 4G app is de kans op een groot wit plakkaat op je wang. De Voys app stelt je in staat om te werken waar en wanneer jij wilt. Of dat nu op kantoor, in de auto of thuis is. Als je een lekker werkplekje hebt gevonden in je tuin in deze fantastische nazomer, dan kan het zijn dat je na veelvuldig gebruik van de app voor onderstaande situatie komt te staan…

nadeel_1

Nadeel #2 – Overal (en dan bedoelen we écht overal) bereikbaar op je zakelijke nummer

Overal en altijd beschikbaar zijn voor je klanten, dat is natuurlijk heel prettig als je ondernemer of vertegenwoordiger bent. Maar soms… komt een telefoontje niet zo gelegen. En hoewel je altijd en overal je bereikbaarheid heel gemakkelijk kunt aanpassen, doe je dat nu ook niet om iedere poep of scheet.

nadeel_2

Nadeel #3 – Iedereen (en dan bedoelen we écht iedereen) werkt thuis

De Voys app zorgt ervoor dat thuis werken nog vele malen eenvoudiger is. Maar het grote nadeel dat daaraan kleeft is dat de kantoren leeg blijven. En tja, dan kan het gebeuren dat de schoonmaaksters voor de zoveelste keer op een brandschoon kantoor stuiten, omdat werkelijk íedereen het voordeel van thuiswerken heeft ontdekt.

nadeel_3_twitter

Nadeel #4 – Je volledige telefooncentrale in de wasmachine

Dat je met de Voys 4G app jouw volledige telefooncentrale altijd bij je draagt in je broekzak, is natuurlijk hartstikke handig. Maar het kán gebeuren dat die volledige telefooncentrale per ongeluk een keer in de wasmachine verdwijnt. En hoewel dat natuurlijk erg zonde is voor je toestel, heeft het gelukkig geen gevolgen voor je telefooncentrale. Want als jij een nieuwe telefoon hebt gekocht, download je de Voys 4G app gewoon weer opnieuw en activeer je ‘m met jouw persoonlijke instellingen. Pfffieuw!

nadeel_4_tw

De Voys 4G app tóch gebruiken?

Ondanks deze hele grote nadelen, zijn de voordelen ook niet mals. Zo kun je altijd en overal uitbellen met je vaste, zakelijke nummer én bovendien je bereikbaarheid op ieder moment van de dag wijzigen. Denk je dat de voordelen opwegen tegen de nadelen en ben je benieuwd naar de ultieme vorm van locatie-onafhankelijk werken? Op onze speciale app pagina lees je alles over de voordelen van de app en natuurlijk hoe je ‘m in gebruik kunt nemen.

Meer over de Voys app

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 4 april 2024

De prijs van vooruitgang in AR en VR: de donkere schaduw van de Apple Vision Pro

starlink internet satelliet netwerk elon musk voip

Van 27 juli 2021

Overal internet met Starlink van Elon Musk: de 13 belangrijkste vragen (en antwoorden!) op een rij