Neelie Kroes bij Voys in gesprek over startups

author image
Joris 27 maart 2015 0 min

Gisteren werden we vereerd met een bezoek van Neelie Kroes. Zij was een dag in Groningen om hier de startersscene te leren kennen vanuit haar rol als speciaal gezant van de Startup Delta. In het kantoor van Voys ging ze in gesprek met de Groningse bedrijven Crowdynews, Tvilight, Catawiki, IMDS en Voys zelf natuurlijk.

Een fascinerende dag

Na haar bijeenkomst in ons kantoor ging ze naar het Launchcafé van oud-collega Koen Atema en naar het Infoversum om daar nog verder van gedachten te wisselen over hoe je een fantastisch klimaat voor startups kunt creëren. Na afloop gaf Neelie Kroes aan het een fascinerende dag te hebben gevonden.

Inside pictures

Fotograaf Gerhard Taatgen schoot een paar foto’s van de meeting in ons kantoor.

Neelie Kroes 1
Neelie Kroes 2
Neelie Kroes 3

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 14 juli 2022

De juiste beslissing nemen? Met deze 6 systemen heb je nooit meer keuzestress

kantoor thuiswerken voys

Van 31 mei 2022

Kantoorplicht? Daar doen we niet aan: 6 redenen waarom onze collega’s zelf bepalen waar ze werken

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!