Voys verzorgt nieuwe telefonie-oplossing voor Gemeente Altena

auteursafbeelding
Maya van der Schuit
1 september 2022 Clock 1 min

Dit stuk is verspreid als persbericht.

Telecomprovider Voys gaat de telefonie voor Gemeente Altena verzorgen. De partijen ondertekenden het contract op donderdag 1 september 2022 en gaan een vierjarige samenwerking aan.

De ondertekening van het contract was het startschot voor de samenwerking op het gebied van telefonie. De keuze van Gemeente Altena voor de diensten van Voys kwam tot stand na een uitgebreid aanbestedingsproces.

“We zijn hartstikke trots op de samenwerking met Gemeente Altena”, zegt Annemieke van der Burg, verantwoordelijk voor aanbestedingen bij Voys. “De voorbereidingen zijn al een tijdje gaande, zo waren we betrokken bij de initiële marktconsultatie van dit voorjaar. Aan het begin van de zomer hebben we een demo van onze diensten mogen geven aan de gemeente. We zijn blij dat de keuze uiteindelijk op ons is gevallen. Nu het contract is getekend, kunnen we echt van start.”

Eenvoud door integratie

Sinds lockdowns en thuiswerken is een tool als Microsoft Teams niet meer weg te denken op de werkplek. Tegelijkertijd gebruiken organisaties anno 2022 allerlei applicaties en systemen. “Gemeente Altena zocht daarom een hybride oplossing van een volwaardig telefonieplatform en de Microsoft Teams-omgeving,” legt Annemieke van der Burg uit. “Zo ervaart de gebruiker het gemak van één applicatie en beschikt de gemeente toch over de intelligentie van een volwaardig cloudtelefonieplatform.”

Hiermee kan de gemeente de uitgangspunten van het dienstverleningsconcept nastreven door bereikbaar, toegankelijk en laagdrempelig met de inwoners in contact te staan.

Livegang in begin 2023

De komende periode staat in het teken van de implementatie van de diensten van Voys. Annemieke van der Burg vertelt: “De resterende maanden van 2022 maken we alles gereed voor begin 2023, dan gaat Gemeente Altena officieel over op ons systeem.” Gemeente Altena en Voys gaan een vierjarig contract aan dat twee keer met twee jaar kan worden verlengd.

Naast Gemeente Altena, verzorgt Voys de telefonie voor bijvoorbeeld Gemeente Groningen en Gemeente Valkenburg.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 19 februari 2024

Zo maak je van jouw organisatie de ultieme werkomgeving

Van 30 januari 2024

Telecomprovider Voys neemt Source2Cloud Services over