Cloud-telefonie

Wat is Cloud-telefonie?

Maak je organisatie optimaal bereikbaar.

Cloud-telefonie staat voor bellen via het internet. Het wordt ook wel VoIP-telefonie genoemd. Bij Cloud-telefonie bel je via je  internetverbinding waardoor je geen aparte telefoonielijn en centrale op locatie meer nodig hebt.

Hoe werkt Cloud-telefonie?

Bij Cloud-telefonie werkt je telefonie volledig via het internet. Een telefoontoestel wordt niet meer aangesloten op een telefoonlijn, maar via een netwerkkabel op je router of een switch.  Cloud-telefonie is ook heel betrouwbaar. Via een beveiligd online beheersysteem richt je zelf de telefonie van je bedrijf in. De mogelijkheden zijn daarbij oneindig. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat wanneer je nummer gebeld wordt, meerdere telefoons gaan rinkelen, of dat je collega’s bereikbaar zijn op een app op hun smartphone. Ook kun je instellen dat bellers een belroute afleggen zodat jij nooit meer een telefoontje van een potentiële klant hoeft te missen

Voordelen van Cloud telefonie

 • Optimaal bereikbaar

  In de slimme telefoniecentrale van Voys stel je zelf  in op welke manier je bereikbaar bent. Ben je bijvoorbeeld in bespreking, dan geef je dit aan in de app of de plugin, zodat je collega’s jouw telefoontje kunnen beantwoorden.

 • Voordelig

  Je hebt geen dure fysieke centrale meer nodig. Jouw eigen telefoniecentrale staat in de cloud. Met de telefonie van Voys zijn je beltarieven, zowel binnen Nederland als internationaal, lager dan bij de traditionele telefonieaanbieders.

 • Flexibel

  Met de Cloud-telefonie van Voys ben je ontzettend flexibel. Omdat je centrale in het internet staat kun je vanaf elke plek ter wereld bellen alsof je op kantoor bent. Zelf schakel je eenvoudig tussen je bureautoestel op kantoor naar de app op je smartphone.

  Groeit je bedrijf? Dan groeit de telefonie van Voys met je mee. Je kunt elke dag nieuwe diensten activeren én opzeggen. Dus krijg je morgen een nieuwe collega? Dan regel je vandaag nog een nieuw telefoonnummer en belaccount bij ons.

 • Alles onder controle

  Als ondernemer wil je zelf ‘in control’ zijn. Daarom hebben we Freedom, de online telefoniecentrale heel eenvoudig in gebruik gemaakt. Je kunt dus zelf 24/7 aan de knoppen draaien, zodat je geen telefoontje van een potentiële klant hoeft te missen.

Neem de tour!

Meer weten over de mogelijkheden van cloud-telefonie voor jouw organisatie of de verhalen lezen van onze gelukkige klanten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk direct wat de kosten zijn.

Neem de tour
Bekijk onze reviews

Helaas...

De tijd van je nummerreservering is afgelopen.

Het is mogelijk dat één of meerdere van je gekozen nummer(s) inmiddels niet meer beschikbaar zijn, maak een nieuwe selectie.