E-books

Bij Voys doen we het net een beetje anders dan bij andere bedrijven. Zo werken we zonder functies en bazen.

We krijgen regelmatig vragen over onze manier van werken, daarom hebben we er een aantal e-books over geschreven. Onze bibliotheek bestaat momenteel uit het Voys handboek en e-books over strategie en employer branding en hiring.

Lezen? Download de e-books hieronder. Gratis, natuurlijk. ūüôā

Strategie

Ons nieuwste e-book gaat over strategie. Hoe zorg je ervoor dat iedereen binnen de organisatie hetzelfde doel voor ogen heeft? En hoe maak je strategie in een organisatie zonder managers? Twee vragen die ons nogal eens gesteld worden. In het e-book over strategie geven uitgebreid en eerlijk antwoord op die vragen.

Download het e-book over strategie

Employer branding en hiring

Employer branding en hiring is √©√©n van de thema‚Äôs waarnaar we veel gekeken hebben. Hoe zorg je dat wat er binnen je organisatie gebeurt zichtbaar is voor de buitenwereld en potenti√ęle nieuwe collega‚Äôs? En hoe zorg je dat gelijkwaardigheid ook verankerd zit in het sollicitatie- en hiring-proces? Omdat we deze vragen regelmatig hoorden tijdens spreeksessies besloten we hierover een e-book te schrijven.

Download het e-book over Employer branding & hiring

Voys-handboek

Om het nieuwe collega’s wat makkelijker te maken in de wondere wereld die Voys heet, hebben we een boek geschreven. Dit boek is natuurlijk ook geschreven voor mensen die wat meer over Voys en onze manier van werken en organiseren willen weten.

Download het Voys-handboek

Meer weten over Voys?

Dat kan! We hebben naast e-books nog veel meer over Voys geschreven.