Anders ondernemen

Freedom is calling

Wat is vrijheid in een anderhalvemetersamenleving? Wij spraken met drie ondernemende omdenkers. Ieder van hen runt een bedrijf in een sector die zwaar getroffen is door de corona-maatregelen. Binnen de gestelde grenzen, denken zij outside the box. Hallo, vrijheid!

Bekijk de verhalen van deze ondernemers

De Groene Stoel

Tot de muziek aan toe: De Groene Stoel brengt de restaurantervaring naar mensen thuis.

Play

Boxing Stad Groningen

In plaats van de handdoek in de ring te gooien, brengt Boxing Stad Groningen leden en andere mensen (gratis) in beweging.

Play

De Barberbrouwerij

Kaal of kammen? De Barberbrouwerij stapte in de livestreams om toch wat te kunnen doen voor de ongewenst langharigen.

Play

Over Voys & Freedom

Freedom, zo heet de online telefoniecentrale van Voys. Omdat je in Freedom de vrijheid hebt om je telefonie zo in te regelen zoals jij dat wilt, wanneer jij dat wilt.

Als ondernemer wil je goed bereikbaar zijn voor klanten en maximale vrijheid ervaren. Voys levert cloud telefonie aan bedrijven. Meer dan 13.000 Nederlandse bedrijven gingen je voor.

Wij regelen alles: van de telefoonnummers en apps om mee te bellen tot de telefoontoestellen op het bureau. Je hebt alles zelf onder controle én krijgt briljante support. Dat is pas vrijheid.

Meer over Voys & Freedom

Wil je meer weten over onze oplossingen? Bekijk dan de producttour of neem vrijblijvend contact met ons op via 050 700 9900.

Neem de tour

Contact