Yes, ik word bèta-tester!

Hey, welkom! Wat tof dat je bèta-tester wilt worden van de nieuwe Voys App.

We ontwikkelen deze App, net zoals het Freedom-platform, voor en samen met onze gebruikers. Klanten die willen testen en meedenken, zijn van grote waarde. Als bèta-tester heb je de luxe om als eerste gebruik te maken van de nieuwste features van de laatste versie van de Voys App.

Goed om te weten: het bèta-testtraject van de Voys App voor Android is inmiddels afgerond. De Android-versie van de app gaat in januari 2022 live. In dit verhaal lees je alle ins en outs. Je kunt je wel nog steeds aanmelden als bèta-tester voor de iOS-variant.

Gloedjenieuwe apps

Sinds geruime tijd zijn we hard bezig onze nieuwe apps volledig vanaf de grond te ontwikkelen. Ze zijn opgebouwd uit nieuwe code waardoor we ze sneller kunnen ontwikkelen. Daarnaast, wat veel belangrijker is voor gebruikers, zullen ze betrouwbaarder zijn. Ze zijn nog iets gebruiksvriendelijker en we hebben een fallback ingebouwd voor gebruikers die tijdelijk geen, of een slechte, internetverbinding hebben op de mobiele telefoon.

Durf jij het aan om als eerste deze nieuwste Voys App gebruiken? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Na het invullen van het formulier krijg je van ons een mailtje met daarin de uitnodiging en instructies om deel te nemen aan het bèta-testtraject van de nieuwe Voys App.

Win draadloze oordopjes van Apple of JBL

Deze winactie is gesloten. De winnaars ontvangen van ons persoonlijk bericht.

Meld je je aan als bèta-tester of heb je dat al gedaan? Dan maak je kans op draadloze oordopjes van Apple of JBL! Superhandig als je de Voys App test. We verloten onder alle iOS-testers een setje Apple AirPods 2 en onder alle Android-testers een setje JBL Live Pro+.

Ben je straks aan het testen en heb je feedback? Die kun je doorgeven in de App zelf.


Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech