Anne Daalman

Klantgeluk

Dit is Anne. Anne houdt van het oplossen van problemen én gezellig kletsen. Een gouden combinatie voor ons Klantgeluk-team. Als jij een vraag hebt over jouw zakelijke telefonie heb je kans dat je Anne aan de lijn krijgt. Complexe materie? Geen probleem, juist dan is Anne op haar best. Moeilijke vragen vindt ze het leukst!

Van de natuur wordt Anne ontzettend blij. Met speciale bloemen en vlinderstruiken heeft ze de vlinderpopulatie in haar tuin al flink opgekrikt. Het volgende doel is om meer bijen aan te trekken. Terwijl ze met jou belt, pluist ze ondertussen alvast de bijvriendelijke bloemzaden uit die op haar bureau staan.

Dat Anne zelf ook een bezige bij is, blijkt wel uit het feit dat ze graag hardloopt, speelt met haar neefjes, gamet of fietst. Niet op de racefiets trouwens, want tsja, Anne houdt wel van gezellig kletsen onderweg.

Wil jij je belplan optimaliseren of meer vlinders aantrekken in je tuin? Anne helpt je graag op 050 700 9956

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!