Kirsten Beck

People circle

Dit is Kirsten. Kirsten houdt erg van praten: van vrolijke koetjes en kalfjes tot persoonlijke gesprekken. Binnen onze People cirkel heeft Kirsten aardig wat rollen waarin haar sociale eigenschappen heel handig zijn. Voor vrije dagen en ziekteverlof kun je bij Kirsten terecht. Ook ondersteunt ze bij herinschalen van salarissen en helpt ze collega’s te reflecteren op hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. En voor nieuwe collega’s staat ze de eerste dag klaar, inclusief Voys vest.

‘Vers eten voel je in je lijf’ is een uitspraak van Kirsten. Een luxe diner en goede wijn: daar geniet ze intens van. Ze is een echte Bourgondiër die geniet van het goede leven. Borrelen, vrienden en goede gesprekken: dat vat haar ideale avond wel zo’n beetje samen. Want dat reflecteren doet ze allang niet meer alleen op de werkvloer: met vriendinnen gaat ze graag de diepte in.

Naast lekker eten speelt ze graag een potje tennis. Met haar moeder en zus staat ze elke week op de baan. Het liefst als het droog is. Een mooi-weer-tennisser dus.

Heb je een tennistip of nieuwsgierig naar dat Voys vest? Kirsten praat je graag bij op 050 700 9971. Of stuur een mailtje naar Kirsten.