Lizette Weening

Customer Succes grootzakelijk

Wat je ziet, is wat je krijgt. Dat vat Lizette’s karakter het beste samen. Die eerlijkheid en duidelijkheid is precies wat je nodig hebt als je vragen hebt over je grootzakelijke account. Want je wilt door. Lizette snapt dat. Daarom zet ze in haar rol als customer success ambassador alles op alles om jou blij te maken: ze denkt mee over complexe vraagstukken en zorgt ervoor dat alle processen kloppen. Kortom: waar Lizette is, word jij ontzorgd.

Genieten van het leven, dat vat Lizette’s vrije tijd dan weer het beste samen. Lekker uit eten, naar een festival, weekendjes weg en op reis. Kortom: mooie herinneringen maken met leuke mensen. Dat zit hem ook in heel kleine dingen, zoals gezellig koekjes bakken met haar nichtjes. De keuken is dan ook Lizette’s favoriete plek in huis, want koken en bakken doet ze graag.

Onlangs ging ze voor het eerst alleen op reis, naar Kroatië. Dat was best even spannend, maar gaf ook een heel goed gevoel. Want buiten je comfort zone gaan, dat levert volgens Lizette de meest bijzondere ervaringen op.

Op zoek naar een goed koekjesrecept of advies nodig over je grootzakelijke telefonie? Bel dan met Lizette op 050 700 9900 of stuur haar een mailtje op lizette.weening@voys.nl.