Mark de Jong

Klantgeluk

Werken de standaardoplossingen niet of wordt het technisch wat ingewikkelder? Dan komt Mark om de hoek kijken. Als technisch klantgelukker helpt hij onze klanten met ingewikkelde vragen over hun telefonie.

Maar dat doet hij natuurlijk niet de hele dag. In zijn vrije tijd speelt hij graag gitaar, drinkt hij zo nu en dan een speciaalbiertje bij een bord hachee en maakt hij zijn vrienden in tijdens een bordspel. En dat alles het liefste onder begeleiding van blues-, jazz- of rockmuziek.

Heb je nog een gitaarrifje dat hij kan oefenen? Of wil je het perfecte hachee-recept met hem delen? Bel hem dan op 050 700 9931. En met ingewikkelde, technische vragen mag je natuurlijk ook gewoon bij hem aankloppen.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!