Overstappen Voys One

Je nummer verhuizen naar Voys

Hier dien je het verzoek in om je telefoonnummer(s) te verhuizen naar Voys One. Vul alle gegevens zorgvuldig in en lees hieronder de voorwaarden bij een succesvolle nummerportering. Vervolgens neemt je contactpersoon bij Voys One de aanvraag in behandeling.

Voorwaarden nummerbehoud

  • Het overnemen van je telefoonnummer(s) duurt minimaal tien werkdagen. Jouw contactpersoon stuurt jou nog een bevestiging van de definitieve datum van de overname.
  • De nummerportering kan al plaatsvinden terwijl je contracttermijn bij je huidige provider nog loopt. Je provider zal dan een eindafrekening sturen voor de voortijdige beëindiging van je diensten. Hierin is Voys geen partij. Wij adviseren om eerst contact op te nemen met je huidige provider over het contract en de daarbij behorende voorwaarden voordat je onderstaande formulier invult.
  • Verschillende telecomaanbieders zien het overnemen van de telefoonnummers ook als een formele opzegging van alle diensten. Dit houdt in dat ook alle achterliggende diensten als een internet-, pin-, of alarmlijn komen te vervallen. Voys One is hierin geen partij. Neem contact op met je huidige provider om de gevolgen van een nummerverhuizing te bespreken.