Open code

Software ontwikkelen doen we opensource

Open source blijft direct verbonden met de kernwaarden van Voys en Spindle. We ontwikkelen technologie die verbindt en de beste manier om dat te doen is samen. We doen dit met verschillende bedrijven, ontwikkelaars en enthousiastelingen in de gemeenschap.

We delen veel van onze projecten onder open source licenties en nodigen we anderen uit om met ons samen te werken en bij te dragen aan de open source Voice over Internet Protocol gemeenschap.

Open VoIP Alliance

In 2021 waren onze open source-inspanningen gericht op het herinrichten van de Open VoIP Alliance, de organisatie die we zijn gestart om samenwerking op het gebied van open-spraak-communicatie te bevorderen. In 2020 besloten we dat onze benadering van deze gemeenschap moest veranderen. We hebben collega Karolina gevraagd om deze verandering als Community Builder te begeleiden. Na een kritische analyse van de huidige staat van de Alliance, onze doelen en de opgedane ervaring, is besloten om de Alliance om te vormen tot een geregistreerde vereniging. Op deze manier kunnen we op een meer transparante manier werken en het gevoel versterken dat de Alliance een gezamenlijke inspanning is van alle leden.

Er is een werkgroep bestaande uit vrijwillige leden van de Alliance gevormd, en gedurende het hele jaar hebben we gewerkt aan de visie, de reikwijdte en de organisatie van de Alliance. Een van de belangrijkste veranderingen was het verbreden van de reikwijdte van ons werk: naast het delen van onze projecten met anderen en het bijdragen aan gezamenlijke projecten, willen we ook mogelijkheden bieden voor educatie en kennisdeling voor de leden. In 2022 zullen we de Alliance als vereniging registreren en binnen die entiteit verder bouwen.

Terug naar overzicht

Lees verder

Het hele rapport

In dit Responsibility Report blikken we terug op het jaar 2021. We zoomen in op de technologie die we ontwikkelen en verhalen die we schreven. Hoe ondernemen we betekenisvol? We ondersteunen verschillende initiatieven en het werk van stichting 48percent.org. Ook werken we aan onze duurzaamheidsmissie en ontwikkelen we open-source-software. Daarnaast leggen we uit wat we met jouw 10 euro doen en blikken we vooruit op 2022. Welke kant gaan we op?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!