Verzoek tot sponsoring

Wat leuk dat je bij ons terechtgekomen bent met een sponsorverzoek. Het liefst zouden wij aan elk goed doel bijdragen, want wij zetten ons maximaal in voor een mooiere wereld. Daarom zijn wij medeoprichters van de stichting 48percent.org. Deze stichting richt zich op het bevorderen van toegang tot vrije communicatie omdat we geloven dat de wereld daar gelijkwaardiger van wordt. 

Wij geloven dat niemand de wereld mooier kan maken in zijn eentje en daarom steunen we ook graag andere geweldige initiatieven in hun goede werk. Omdat we door het jaar heen veel sponsorverzoeken krijgen kunnen we helaas niet elk verzoek inwilligen. Draagt jouw initiatief bij aan de bevordering van vrije communicatie of ondernemerschap? Dan kijken we graag of we jouw initiatief kunnen steunen. Als jouw initiatief beschikt over ANBI status is dat een pre.

Jouw verzoek

Zou je onderstaand formulier willen invullen en daarin zo concreet mogelijk willen beschrijven wat jouw initiatief doet, hoe het bijdraagt aan onze doelstelling en wat je precies van ons nodig hebt? Dan laten wij zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met 48percent.org, vermeld dat dan ook in je verzoek. We horen graag van je en keep up the good work! Wij laten binnen 5 werkdagen (en meestal sneller) van ons horen.