Voys en Microsoft Teams

Eenvoudig bellen met Microsoft Teams

Bellen met je vaste zakelijke nummer via Microsoft Teams: met de VoIP-telefonie van Voys is het mogelijk, zonder dat je extra soft- of hardware nodig hebt.

Zo werkt het

Het krachtige telefonieplatform van Voys koppelt eenvoudig met Microsoft Teams van Office 365. Zo creëer je een kantoortelefoon verpakt in de Teams App. Handig! Nu kun je via Teams bellen met je zakelijke nummer, terugvallen op een collega, naar iemand doorverbinden en meer.

Op alle apparaten mogelijk

De Microsoft Teams App kun je op elk(e) pc, Mac of mobiel apparaat installeren. Microsoft Teams integreert de telefonie van Voys in de gedeelde Workspace. Zo kun je naast bestanden delen, chatten en videobellen in Teams, nu ook bellen met je zakelijke nummer.

Eenvoudig in gebruik

Telefoonnummers, openingstijden, terugval, voicemail, noem het maar op. Al deze zaken regel je eenvoudig op het overzichtelijke telefonieplatform van Voys. Een inkomend gesprek beantwoord je op een VoIP-toestel, met een mobiel apparaat of met de Teams App. Mogelijkheden te over.

Verrijk Teams met de VoIP-telefonie van Voys: werkt op pc, Mac én mobiel

Simpele en snelle implementatie: geen aanvullende hardware of software nodig

Geweldig bereikbaar, makkelijk vanuit de Teams App

Ontdek meer: plan hier direct een afspraak in

Ben je benieuwd hoe de integratie tussen Voys en Microsoft Teams voor jouw bedrijf kan werken? Plan hier een afspraak in met een van onze adviseurs, vrijblijvend natuurlijk.

Bellen via 050 700 99 00 mag ook, de (virtuele) koffie staat klaar!

Ik heb minder dan 100 collega's

Ik heb meer dan 100 collega's

Wat doet Voys nog meer?

Freedom: telefonie voor prachtige kleine en middelgrote bedrijven

die helemaal klaar zijn voor de toekomst

One: dé grootzakelijke communicatie-oplossing

voor 100 – 5000 werkplekken

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!