0800 nummer aanvragen

Peter headset bellen

Met een 0800 nummer bellen klanten gratis naar jouw bedrijf

Een 0800-nummer is bedoeld om je klanten gratis naar je organisatie te laten bellen. 0800-nummers worden vaak gebruikt voor wervingsacties en andere organisaties die ervoor willen zorgen dat het contact laagdrempelig blijft.

Voordelen 0800-nummer:

 • Beller belt gratis, dit maakt contact laagdrempelig
 • Zeer klantvriendelijk
 • Professionele landelijke uitstraling
 • Zelf eenvoudig nummers uitzoeken

Gelijk een 0800 nummer aanvragen

Offerte aanvragen?

Wil je meer informatie over servicenummers? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 050 700 9900 en laat je adviseren.

Wanneer een 0800 nummer?

Wanneer een 0800 nummer aanvragen?

Door een 0800 nummer aan te vragen, bied je (potentiële) klanten de mogelijkheid om gratis contact met je op te nemen. Het feit dat het gratis is voor de klant, betekent dat je als bedrijf bereid bent de belkosten op je te nemen. Natuurlijk heb je hier goede en weloverwogen redenen voor. Bovendien wordt het door klanten erg gewaardeerd wanneer er gebeld kan worden naar een gratis servicenummer.

Specificaties 0800 nummers

 • Aanvraag: een 0800 nummer vraag je aan bij de ACM
 • Kiezen nummer: je kunt zelf een (beschikbaar) nummer uitkiezen
 • Activeren nummer:meld je aan bij Voys en wij activeren het nummer voor je
 • Gebruik van nummer: Voys zorgt er als provider voor dat je gebruik kunt maken van je nieuwe 0800-nummer. Zonder provider komen er geen oproepen binnen

Uitgaande oproepen: een 0800 nummer kan enkel worden gebruikt voor inkomende oproepen. Je kunt dus niet uitbellen met een 0800 nummer

 • Bereikbaarheid: 0800 nummers zijn alleen te bereiken binnen Nederland. Vanuit het buitenland is dit nummer dus niet toegankelijk!

 

Wil je ook kunnen uitbellen met een landelijk telefoonnummer? Wellicht dat dan een 085 nummer beter past bij jouw organisatie.

Waarom een 0800 nummer bij Voys aanvragen?

Voys vindt het belangrijk om samen met jou op zoek te gaan naar de beste oplossing. Denk jij op dit moment dat een 0800 nummer het beste bij jou past, dan kun je deze aanvraag bij ons indienen. Wij zullen altijd samen met jou nogmaals doorlopen wat de wensen en behoeften zijn. Vaak is er meer mogelijk dan je in eerste instantie dacht! Ons team gaat dit graag samen met jou na, voor de best mogelijke uitkomst.

De voordelen van Voys:

 • Voordeliger dan andere aanbieders
 • Dagelijks opzegbaar
 • Toegang tot online telefooncentrale die je naar eigen wens kunt inrichten en beheren>
 • Direct geholpen bij vragen.

Zo werkt een 0800 nummer aanvragen

stap 1: offerte aanvraag

Als eerste vraag je een offerte aan bij Voys. Op basis van je offerte aanvraag nemen wij contact met je op. We bespreken wat je wil en wat de behoeften zijn. Op basis van deze informatie brengen wij een gepast advies uit.

stap 2: nummer aanvraag ACM

Als een 0800 nummer de beste oplossing voor jouw bedrijf is, sturen wij je een link waarmee je een nummer aanvraag bij de ACM kunt doen. Na de nummer aanvraag ontvang je van de ACM een beschikking. Op dat moment kan Voys het 0800 nummer voor je activeren. In totaal kan dit proces zo’n zes weken in beslag nemen.

Stap 3: het 0800 nummer gebruiken

Van ons krijg je inloggegevens naar je eigen online telefooncentrale. Daar kun je instellen wat er moet gebeuren op het moment dat je 0800 nummer gebeld wordt. Het 0800 nummer wordt bijvoorbeeld doorverbonden naar een vaste telefoon of meerdere telefoons tegelijk. Het is ook mogelijk de oproepen te ontvangen op je mobiele telefoon of via een app. Zodra dit is ingesteld, kunnen je klanten bellen naar je 0800 nummer!

Wat kost een 0800 nummer aanvragen?

Een 0800 servicenummer aanvragen van Voys is gemakkelijk en kost slechts € 36,40 per maand (excl. kosten voor de telefonieoplossing). Je betaalt geen registratie- of installatiekosten. Bovendien is je contract per dag opzegbaar!

Gelijk een 0800 nummer aanvragen

Offerte aanvragen?

Wil je meer informatie over servicenummers? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 050 700 9900 en laat je adviseren.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!