0800 nummer aanvragen

Man in kantoor headset bellen

0800 nummer aanvragen

Met een 0800 nummer bellen klanten gratis naar jouw bedrijf. Het is een ideale manier om klantenservice te bieden of verkopen te stimuleren. Het aanvragen van een 0800 nummer doe je bij de ACM. Ook heb je een VoIP-provider zoals Voys nodig om het telefoonnummer te activeren. Natuurlijk helpen we je hier graag bij. Dat doen we al meer dan 17 jaar.

Voordelen 0800-nummer:

 • Beller belt gratis, dit maakt contact laagdrempelig
 • Zeer klantvriendelijk
 • Professionele landelijke uitstraling
 • Zelf eenvoudig nummers uitzoeken

Gelijk een 0800 nummer aanvragen

Offerte aanvragen?

Wil je meer informatie over servicenummers? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 050 700 9900 en laat je adviseren.

Blijmetdenieuwsbrief-1

Wanneer een 0800 nummer?

Wanneer een 0800 nummer aanvragen?

Als je een 0800 nummer aanvraagt, bied je (potentiële) klanten de mogelijkheid om gratis contact met je op te nemen. Dit betekent dat je als bedrijf de belkosten voor je rekening neemt. Dit is een goede zet, omdat klanten het zeer waarderen als ze gratis kunnen bellen naar een servicenummer. Bovendien is het een goede manier om je klantenservice te verbeteren, omdat je klanten dan sneller en gemakkelijker contact met je kunnen opnemen. Wil je meer weten over wat dit soort nummer inhoudt? We leggen je graag verder uit wat een 0800 nummer is.

Specificaties 0800 nummers

 • Aanvraag: een 0800 nummer vraag je aan bij de ACM
 • Kiezen nummer: je kunt zelf een (beschikbaar) nummer uitkiezen
 • Activeren nummer: meld je aan bij Voys en wij activeren het nummer voor je
 • Gebruik van nummer: Voys zorgt er als provider voor dat je gebruik kunt maken van je nieuwe 0800-nummer. Zonder provider komen er geen oproepen binnen
 • Uitgaande oproepen: een 0800 nummer kan enkel worden gebruikt voor inkomende oproepen. Je kunt dus niet uitbellen met een 0800 nummer
 • Bereikbaarheid: 0800 nummers zijn alleen te bereiken binnen Nederland. Vanuit het buitenland is dit nummer dus niet toegankelijk!

Wil je ook kunnen uitbellen met een landelijk telefoonnummer? Wellicht dat dan een 085 nummer beter past bij jouw organisatie.

Waarom je 0800 nummers aanvragen bij Voys?

Voys vindt het belangrijk om samen met jou op zoek te gaan naar de beste oplossing. Denk jij op dit moment dat een 0800 nummer het beste bij jou past, dan kun je deze aanvraag bij ons indienen. Wij zullen altijd samen met jou nogmaals doorlopen wat jouw wensen en behoeften zijn. Vaak is er meer mogelijk dan je in eerste instantie dacht! Ons team gaat dit graag samen met jou na, voor de best mogelijke uitkomst.

De voordelen van Voys:

 • Voordeliger dan andere aanbieders
 • Dagelijks opzegbaar
 • Toegang tot online telefooncentrale die je naar eigen wens kunt inrichten en beheren
 • Direct geholpen bij vragen.

Zo werkt een 0800 nummer aanvragen

Stap 1: offerte aanvraag

Als eerste vraag je een offerte aan bij Voys. Op basis van je offerte aanvraag nemen wij contact met je op. We bespreken dan je in gedachten hebt en wat jouw behoeften zijn. Op basis van deze informatie brengen wij een gepast advies uit.

Stap 2: nummer aanvraag ACM

Als een 0800 nummer de beste oplossing voor jouw bedrijf is, sturen wij je een link waarmee je een nummer aanvraag bij de ACM kunt doen. Na de nummer aanvraag ontvang je van de ACM een beschikking. Op dat moment kan Voys het 0800 nummer voor je activeren. In totaal kan dit proces zo’n zes weken in beslag nemen.

Stap 3: het 0800 nummer gebruiken

Van ons krijg je inloggegevens naar je eigen online telefooncentrale. Daar kun je instellen wat er moet gebeuren op het moment dat je 0800 nummer gebeld wordt. Het 0800 nummer wordt bijvoorbeeld doorverbonden naar een vaste telefoon of meerdere telefoons tegelijk. Het is ook mogelijk de oproepen te ontvangen op je mobiele telefoon of via een app. Zodra dit is ingesteld, kunnen je klanten bellen naar je 0800 nummer!

Wat kost een 0800 nummer aanvragen?

Een 0800 servicenummer aanvragen van Voys is gemakkelijk en kost slechts € 37,30 per maand (excl. kosten voor de telefonieoplossing). Je betaalt geen registratie- of installatiekosten. Bovendien is je contract per dag opzegbaar!

Gelijk een 0800 nummer aanvragen

Offerte aanvragen?

Wil je meer informatie over servicenummers? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 050 700 9900 en laat je adviseren.

Blijmetdenieuwsbrief-1