• 020 nummer

Amsterdam en omgeving

020-nummer aanvragen

Een 020-nummer is een vast regionaal telefoonnummer voor de regio Amsterdam. Is jouw bedrijf gevestigd in één van de volgende plaatsen, dan kun je bij Voys binnen 10 minuten een 020-nummer aanvragen en direct gebruiken:

Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Diemen, Duivendrecht, Luchthaven Schiphol, Schiphol-Rijk, Landsmeer, Den Ilp, Broek in Waterland, Zuiderwoude, Uitdam, Zwanenburg, Halfweg, Badhoevedorp, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Oude Meer, Ilpendam, Watergang, Ransdorp.

Vraag een 020-nummer aan

Wat krijg je als je een 020-nummer bestelt?

Bestel direct een 020-nummer voor jouw bedrijf. Voor slechts € 19,- per maand, zonder aansluitkosten, bestel je een 020-nummer inclusief:

  • Onbeperkt bellen, zowel inkomend als uitgaand
  • Voys VoIP App en Webphone
  • Doorschakeling naar 06-nummer
  • Je eigen online telefoniecentrale
  • Openingstijden, meldingen en keuzemenu’s

Voordelen van een 020-nummer

Met een 020-nummer geef je jouw bedrijf een regionale en professionele uitstraling. Een 020-nummer geeft ook herkenning en zorgt voor een band tussen jou en je lokale klanten.

Meer dan 15.000 bedrijven gingen je voor

Bij Voys ben je in goed gezelschap. Ruim 15.000 klanten zijn optimaal bereikbaar voor hun klanten via telefonie van Voys.
7

Pedicure Saskia Hovius

Tobias
Goed Voys is een top telefonie service kan als ik vragen heb bij hun terecht en verders niks te klagen maar er is altijd ruimte voor verbetering zeg ik altijd

25 oktober 2022

10

Nogga Europe

Sophia Spires
Very easy to sign up and use Was recommended a different company by a friend of mine, but they wanted to phone and arrange things but I don’t really have time for that. I just…

24 oktober 2022

10

Schrier Beheer BV

Jos
Meegedacht en flexibele response Op fijne manier abonnement aangepast aan gewijzigde situatie.

19 oktober 2022

9

Tommy van der Horst
Ik ben heel tevreden Het belplan is op afstand voor mij aangepast en werkt heel goed. Extra uitleg gekregen hoe ik het zelf makkelijk kan aanpassen. Heel fijn.

19 oktober 2022

9

Anoniem
Prima Prima service. Overgang vlot geregeld.

13 oktober 2022

10

Fixers B.V.

Mitchell
Uitstekend! De overstap ging vlekkeloos en het instellen van de belplannen is erg gemakkelijk en goed te begrijpen. Wij zijn tot dusver zeer tevreden over het platform en de ondersteuning!

7 oktober 2022

10

CoolSafety BV

Henrico
Gebruiksvriendelijk systeem en makkelijk in te stellen Als leek heb ik onze flows volledig zelf kunnen instellen. Het is gemakkelijk in gebruik en een helder en transparant systeem. Wij zijn erg content met het gebruik…

3 oktober 2022

8

Buiten

Wietse
Erg handig systeem Kost even om wegwijs te worden maar superhandig om op meerdere telefoons, via de pc/webphone etc bereikbaar te zijn.

27 september 2022

7

Kuiper Makelaardij

Patrick
Het belt fijn! Het belt fijn maar er zijn nog zeker een heel aantal verbeterpunten. zoals oa. het synchroniseren van contacten uit het adresboek van je Mac. Piep in je oor bij het ophangen. functionaliteiten…

27 september 2022

10

Totaalonder1dak

Johnny
Hele goede ervaring met voys Fijn systeem, fijne communicatie oftewel het werkt top

26 september 2022

Per dag opzegbaar dus risicoloos klant worden

Wil je binnen 10 minuten bereikbaar zijn op je nieuwe 020-nummer? Meld je dan risicoloos aan, want alle diensten zijn per dag opzegbaar.

Meld je direct aan
Kosten & klant worden

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!