030 nummer

Utrecht en omgeving

030-nummer aanvragen

Een 030-nummer is een vast regionaal telefoonnummer voor de regio Utrecht. Is jouw bedrijf gevestigd in één van de volgende plaatsen, dan kun je bij Voys binnen 10 minuten een 030-nummer aanvragen en direct gebruiken:

IJsselstein, Lopikerkapel, Nieuwegein, Vleuten, De Meern, Haarzuilens, Utrecht, Oud Zuilen, Zeist, Huis ter Heide (Utrecht), Bilthoven, De Bilt, Den Dolder, Bosch en Duin, Bunnik, Odijk, Houten, ’t Goy, Schalkwijk, Tull en ’t Waal.

Vraag een 030-nummer aan

Wat krijg je als je een 030-nummer bestelt?

Bestel direct een 030-nummer voor jouw bedrijf. Voor een vaste lage prijs per maand, zonder aansluitkosten, bestel je een 030-nummer inclusief:

  • Onbeperkt bellen, zowel inkomend als uitgaand
  • Voys VoIP App en Webphone
  • Doorschakeling naar 06-nummer
  • Je eigen online telefoniecentrale
  • Openingstijden, meldingen en keuzemenu’s

 

Voordelen van een 030-nummer

Met een 030-nummer geef je jouw bedrijf een regionale en professionele uitstraling. Een 030-nummer geeft ook herkenning en zorgt voor een band tussen jou en je lokale klanten.

Meer dan 15.000 bedrijven gingen je voor

Bij Voys ben je in goed gezelschap. Ruim 15.000 klanten zijn optimaal bereikbaar voor hun klanten via telefonie van Voys.
10

Vehgro

Tijs
Functionaliteiten worden constant verbeterd. Prettige aanbieder van telefonie-diensten. Hebben ons goed geholpen met advies en informatie voor een zorgeloze verhuizing naar een nieuw pand en de gelijktijdige overstap van deskphones naar webphone. Praktisch vlekkeloos verlopen….

14 juni 2024

8

Landelijk Bureau GroenLinks

Loes
Goed, overzichtelijk Een fijne & overzichtelijke website, erg gebruiksvriendelijk.

29 mei 2024

9

Multicomplex

Claudia Schellekens
Goede telefonie en gebruiksvriendelijk Goede begeleiding bij het openen van een nieuw account en het opstellen van het belplan.

17 mei 2024

7

Pitt-IT professionals

Wessel
Zeer goed maar mist voor ons iets erg belangrijks Het is natuurlijk nooit leuk om in de wacht te staan en wij willen zelf voorkomen dat dit voor onze eindklanten gebeurt. Momenteel hebben wij een…

3 mei 2024

8

Minipak Software

N.P. van der Westen
Uitstekende service, wel ingewikkeld om het belolan goed in te vullen Om het belolan helemaal te door gronden ben je wel een stukje verder. Als er wijzigingen zijn dan bel ik naar Voys en dan…

1 mei 2024

10

Fleurtjedag

Patty de Vaan
Super dienstverlening, communicatie én klantenservice Zo kan het ook! Wat een verademing is Voys. Mijn ervaringen met zakelijke telecom zijn niet best. Totdat ik met Voys ging samenwerken. Hele snelle dienstverlening, hele duideljke communicatie, hele…

30 april 2024

9

Smart Marketing B.V.

Gaby
Goed Alles werkt goed en top ! Heel blij met de nieuwe telefoons.

29 april 2024

10

Denk internet Solutions

William
In 1 zin uistekend Prima steady verbinding, eenvoudig in gebruik en makkelijk naar wens in te richten

29 april 2024

10

The Online Retail Company

Elke
Goede bereikbaarheid met Voys Wij hebben goede ervaring met Voys. Makkelijk in gebruik en prettige software, waar de instellingen eenvoudig te bereiken zijn. Wij zijn fan!

25 april 2024

8

Parking Network

Luka
Prima dienst voor zelfbeheersing van telefonie Voor een mkb een prima provider met duidelijke interface voor het beheer van voip diensten voor werknemers. Nu inmiddels een paar jaar klant en zeer tevreden.

24 april 2024

Per dag opzegbaar dus risicoloos klant worden

Wil je binnen 10 minuten bereikbaar zijn op je nieuwe 030-nummer? Meld je dan risicoloos aan, want alle diensten zijn per dag opzegbaar.

Meld je direct aan
Kosten & klant worden

Blijmetdenieuwsbrief-1