Feature request

Geef je suggesties door

We ontwikkelen met de klant

Verbeterpunten Freedom, webphone en app

Wij hebben 6 afspraken gemaakt met onze klanten. Eén daarvan is dat we onze diensten ontwikkelen voor én met onze klanten.

Heb je een idee voor een nieuwe feature of verbetering? Geef je idee aan ons door, dan zetten wij het op de roadmap. Voeren we de door jou aangevraagde verbetering door? Dan houden we je hiervan actief op de hoogte, dat is een belangrijk onderdeel van de feedbackloop. Zo weet je precies wat de status ervan is.

Jouw wensen

Geef in het formulier aan wat jouw wensen zijn met betrekking tot veranderingen in telefonieplatform Freedom, de Voys Webphone en Voys App.

Stap voor stap uitgelegd

De feedbackloop

Zo ziet de feedbackloop eruit.

Geef je verzoek door

Heb je een goed idee voor een nieuwe feature of een verbetering van een van onze producten? Geef dit via bovenstaand formulier aan ons door. We zijn blij met alle suggesties die we ontvangen.

De verzoeken filteren

Per suggestie bekijken we: op hoeveel klanten heeft de verbetering betrekking, past-ie binnen onze strategie en hebben we tijd om eraan te werken? Als het antwoord op die vragen ‘ja’ is, dan gaan we aan de slag!

De nieuwe feature staat live

Achter de schermen werken onze collega’s hard om jouw suggestie te ontwikkelen. Zodra die live staat, geven we je natuurlijk een seintje. Zo blijf jij op de hoogte van je aangevraagde verbetering.

Aan de slag met jouw verzoek

Achter de schermen

Dit is Froukje. Zij is een van de collega’s die checkt welke toffe verbetersuggesties er bij ons binnenkomen.

Samen met UX-designers, developers en andere collega’s bekijkt ze per verzoek of het past binnen de productstrategie van Voys. Is dat het geval? Dan gaat het idee op de roadmap!

Zo staan we nooit stil en werken we samen aan het continu doorontwikkelen van de Voys-producten.