Deel je nummer

Zo deel je jouw zakelijke telefoonnummer met de wereld

Hoera, je hebt een zakelijk telefoonnummer. Maar, je telefoon staat niet op magische wijze roodgloeiend. Als je klanten aan de lijn wilt, is het tijd om jouw telefoonnummer te delen met de wereld. Benieuwd hoe je dat aanpakt? We delen wat verschillende mogelijkheden met je, zodat je direct aan de slag kunt.

Voordelen van je zakelijke telefoonnummer delen

Laten zien aan je klanten dat je een zakelijk ‘vast’ telefoonnummer hebt, geeft veel voordelen. Zelfs als je er niet op gebeld wordt.

Balloon

Direct bereikbaar voor vragen van klanten

Heb je een zakelijk nummer vermeld staan op je website of visitekaartje, dan straalt dat professionaliteit uit.

Lightbulb

Vertrouwen dat jij een echt bedrijf bent

Met een zakelijk telefoonnummer onderscheid je je als ‘echt’ bedrijf en al helemaal als je bijvoorbeeld een welkomstmeldingen instelt met: Welkom bij ‘mijn bedrijfsnaam’.

Headset

Persoonlijke manier van communicatie

Met een zakelijk nummer, weten klanten dat ze de mogelijkheid hebben om écht persoonlijk contact met je op te hebben. Iets dat een e-mailadres of een 06-nummer (WhatsApp) niet uitstraalt.

Gebeld worden op je zakelijke telefoonnummer

Natuurlijk zet je jouw zakelijke telefoonnummer op je website. Verstop je telefoonnummer niet alleen op je contactpagina, maar laat je telefoonnummer op elke pagina duidelijk zichtbaar terugkomen. Zo maak je het makkelijker voor klanten om contact met jou op te nemen. Zorg ervoor dat jouw telefoonnummer klikbaar is op de mobiele telefoon van jouw klant.

Neem jouw telefoonnummer ook op in je e-mailhandtekening. Zo laat je zien dat je openstaat voor alle vormen van contact en maak je de drempel lager om jou te bellen.

Roep mensen op om jou te bellen bij vragen of als ze met jou willen samenwerken. Deze instructie, hoe logisch die ook lijkt, zorgt voor meer belletjes. Dit heet een call to action.

Jouw zakelijk nummer verspreiden

Ook offline kun je het aantal telefoontjes naar jouw zakelijk nummer vergroten. Dat is vooral handig als je lokaal werkt. Deel visitekaartjes uit, verspreid flyers of plaats een advertentie in de lokale krant.

Het verspreiden van jouw zakelijke telefoonnummer kan bij de klant op locatie, op beurzen en evenementen en netwerkavonden.

Zo word je vaker gebeld op je zakelijk nummer

Gebeld worden begint met zakelijke telefonie van Voys. Zodra je het telefoonnummer binnen hebt, kun je met jouw bel-me-wel-strategie aan de slag.

Zorg dat jouw telefoonnummer zichtbaar is op je website
Deel jouw telefoonnummer in je e-mailhandtekening
Vraag nieuwe klanten jou te bellen door een call to action
Verspreid jouw telefoonnummer ook offline, bijvoorbeeld op een visitekaartje

Heb je nog geen zakelijk telefoonnummer?

Met een zakelijk telefoonnummer van Voys bel je op een professionele manier met jouw klanten. Vraag nu een zakelijk telefoonnummer aan en start morgen de leukste gesprekken met jouw nieuwe klanten.

Zo word je vaker gebeld op je nieuwe nummer

Gebeld worden begint met een zakelijk telefoonnummer van Voys. Zodra je die binnen hebt, kun je met jouw bel-me-wel-strategie aan de slag. 

Nog geen zakelijk telefoonnummer?

Met een zakelijk telefoonnummer van Voys bel je op een professionele manier met jouw klanten. Vraag nu een zakelijk telefoonnummer aan en start morgen de leukste gesprekken met jouw nieuwe klanten. 

Meld je direct aan Arrow long right