Waarom een zakelijk telefoonabonnement?

Zakelijk telefoonabonnement

Altijd goed bereikbaar met een voordelig zakelijk abonnement

Ben je als bedrijf soms slecht bereikbaar of heb je geen controle meer over alle telefoontjes die je krijgt? Dan kan een zakelijk telefoonabonnement van Voys wel wat voor jou zijn. Door middel van een voordelig zakelijk abonnement zorg je ervoor dat jij altijd goed bereikbaar bent. En wat ook gaaf is: bij zakelijke telefonie van Voys beschik je over jouw eigen online telefooncentrale!

Zakelijk telefoonabonnement

Het voordeel van een zakelijk telefoonabonnement wordt door veel bedrijven onderschat. Toch kan een zakelijk telefoonabonnement voor veel bedrijven ideaal zijn. Het maakt hiervoor niet uit of je ZZP’er bent, of dat je bijvoorbeeld eigenaar bent van een MKB.

Een zakelijk telefoonabonnement zorgt ervoor dat je direct toegang hebt tot een overzicht van al jouw bedrijfscontacten. Daarnaast betaal je met een zakelijk telefoonabonnement altijd een vast bedrag per maand. Hierdoor weet je direct hoeveel geld je kwijt bent per maand. Dit is vaak een stuk goedkoper dan een privé-abonnement.

Bekijk de prijzen

Voordeel zakelijk telefoonabonnement Voys

Een van de grootste aanbieders op het gebied van zakelijke telefonie is Voys. Als je een zakelijk telefoonabonnement bij Voys aanschaft, biedt dat veel voordelen. Zo krijg je direct toegang tot jouw eigen online telefooncentrale. Hier kan je precies aangeven wat de openingstijden zijn van jouw bedrijf, waardoor klanten precies weten wanneer ze kunnen bellen.

Ook kun je met de software belgroepen en keuzemenu’s aanmaken. Hierdoor hoef je nooit meer een oproep van een klant te missen. Verder is het mogelijk om jouw oude zakelijke telefoonnummer mee te nemen naar Voys. Je ziet al wel dat zakelijke telefonie enorm veel voordelen heeft.

Wat Voys voor jouw bedrijf kan betekenen

Voys levert telefoons die direct klaar zijn om te gebruiken. Vervolgens hoef je deze alleen nog aan te sluiten op het internet. Als je dat gedaan hebt, kun je direct beginnen met het bellen van jouw zakelijke relaties. Verder kun je nog de Voys 4G app downloaden voor als je veel onderweg bent. Dan schakel je eenvoudig de Voys telefoons door naar jouw mobiel.

In de app van Voys heb je een duidelijk overzicht van jouw oproepen, contacten en meer. Heb je al een dienst afgenomen bij Voys? Dan kun je direct inloggen via de portal op de website. Je wordt dan doorgeleid naar jouw eigen telefooncentrale.

Goedkoop zakelijk telefoonabonnement

Voys is zeer goedkoop als het gaat om zakelijke telefonie. Ga nu snel naar de Voys prijzen pagina om je aan te melden en geniet direct van alle voordelen die Voys te bieden heeft.

Meer weten?

Vraag een offerte aan bij VoIP-provider Voys

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die Voys te bieden heeft? Binnen een werkdag ben je bereikbaar op je nieuwe nummer of krijg je een vrijblijvende offerte op maat.

Vrijblijvende offerte