1 minuten leestijd

Voys voor tiende jaar op rij bij snelstgroeiende bedrijven van Nederland

Geplaatst op 28 oktober

Dit stuk is verspreid als persbericht.

Voys is voor de tiende keer op rij FD Gazelle. Het Financieele Dagblad heeft bekendgemaakt dat de Groningse telecomprovider weer bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland hoort. Daarmee is Voys de eerste organisatie in Noord-Nederland die zo vaak FD Gazelle is geweest.

Het is de 18e keer dat Het Financieele Dagblad de FD Gazellen uitreikt: de awards voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Voys behoort tot de categorie middelgroot. Een van de criteria om FD Gazelle te zijn is een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal twintig procent, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Voys-oprichter Mark Vletter te gast in FD Gazellen Podcast

In aanloop naar de awards was Mark Vletter, oprichter van Voys, te gast in de FD Gazellen Podcast als FD Gazelle van de week. In de aflevering ‘De groeikracht van Noord-Nederland’ vertelt hij waarom het goed toeven is als ondernemer in Groningen: “De combinatie van werken, wonen en gezond leven is heel fijn in balans met elkaar. We hebben veel internationale collega’s die uiteindelijk emigreren en bewust voor Groningen kiezen, omdat het zo’n ontzettend fijne plek is.”

Uitreiking in Theater Amsterdam

Op donderdag 25 november worden de awards uitgereikt in Theater Amsterdam. Dit is in tegenstelling tot vorig jaar, toen vond de uitreiking online plaats. Tijdens de uitreiking wordt per regio bekendgemaakt welke ondernemingen de allersnelste groeiers zijn.


Geschreven door Maya van der Schuit

Nieuwste: Voys voor tiende jaar op rij bij snelstgroeiende bedrijven van Nederland Van 28 oktober


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 17 november

We gaan verhuizen!

Van 22 november

Zakelijk Noord-Nederland zet zich in voor Groningen Airport Eelde

Helaas...

De tijd van je nummerreservering is afgelopen.

Het is mogelijk dat één of meerdere van je gekozen nummer(s) inmiddels niet meer beschikbaar zijn, maak een nieuwe selectie.